Zanni de la ‘Survivor România’ a răbufnit la adresa lui Jador! ‘Nu știe în ce duel s-a băgat cu mine’

29.01.2021, 14:22
Zanni de la 'Survivor România' a răbufnit la adresa lui Jador! 'Nu știe în ce duel s-a băgat cu mine'
Zanni de la 'Survivor România' a răbufnit la adresa lui Jador! 'Nu știe în ce duel s-a băgat cu mine'/ foto: captura kanal D

Ediția de joi seară, 28 ianuarie, a emisiunii ‘Survivor România’, a fost una plină de intrigi! Zanni a răbufnit și i-a declarat război lui Jador. 

Faimoșii și Războinicii urmează să se întreacă din nou pentru imunitate. Concurenții show-ului de supraviețuire de la Kanal D s-au certat din nou în timpul jocului.

Se pare că echipa Faimoșilor are probleme mari din cauza răutăților dintre coechipieri și a lipsei de comunicare.

Zanni și Jador, în conflict

Cătălin Moroșanu: Sunt foarte mulți individualișiti. Stau supărate, începând cu Nemeș.

Marilena: Am foarte multe de reproșat. Nu îmi este ascultată părerea.

Zanni: Eu sunt atât de slab, că mai am puțin și devin transparent. Îmi ies oasele pe afară.

Mai mult de atât, Zannidache de la Faimoși a mărturisit că este atacat încontinuu de către Jador. Supărat pe artist, Zanni a decis să îl confrunte.

Zanni: Jador nu știe în ce duel s-a băgat cu mine. Când vede că ceilalți sar pe mine, Jador sare și mai tare. Nu știi în ce duel te-ai băgat. Abia aștept să mă prinzi la cotitură.

Elena Martin a ajuns la spital

Elena Marin s-a simțit destul de rău și a acuzat dureri acute de stomac, iar colegii ei au mărturisit că totul se datorează lipsei hranei. În plus, dansatoarea Andreei Bălan ar fi mâncat prea multă nucă de cocos.

Doctorul care a consultat-o pe Elena Marin a decis ca aceasta să fie dusă la spital pentru mai multe investigații.

Costi Ioniță a fost eliminat

Costi Ioniță a făcut parte din echipa Faimoșilor de laconcursul ”Survivor România”, de la Kanal D. Costi Ioniță a fost eliminat din competiție în urma voturilor primite de la telespectatori.

“Am ajuns, îţi dai seama să mâncăm, dacă găseam câte o banană prin pădure, o mâncam cu tot cu coajă”, a declarat Costi Ioniță, potrivit kanald.ro.

Cum e un instinct animalic foarte clar dezvoltat şi anume foamea, trebuie cumva controlată, este foarte greu de controlat acest instinct, dar cumva eu am reuşit, dar nu este pentru oricine, este totuşi o experienţă dură acest Survivor”, a mai completat acesta.

citește și...