Elena Marin de la ‘Survivor România’, de urgență la spital. Ce a pățit concurenta din echipa Faimoșilor

28.01.2021, 22:23
Elena Marin de la 'Survivor România', de urgență la spital. Ce a pățit concurenta din echipa Faimoșilor
Elena Marin de la 'Survivor România', de urgență la spital. Ce a pățit concurenta din echipa Faimoșilor/ foto: captura video

Majda Aboulumosha nu este singura care se confruntă cu probleme de sănătate la ‘Survivor România’. Elena Marin din echipa Faimoșilor a ajuns de urgență la spital. 

Concurenții de la ‘Survivor România’ încep să aibă probleme mari din cauza hranei și a condițiilor vitrege din jungla Dominicană. Elena Marin a cedat și a avut nevoie de îngrijiri medicale.

Elena Marin a ajuns la spital

Elena Marin s-a simțit destul de rău și a avut dureri acute de stomac, iar colegii ei au mărturisit că totul se datorează lipsei hranei. În plus, dansatoarea Andreei Bălan ar fi mâncat prea multă nucă de cocos.

Doctorul care a consultat-o pe Elena Marin a decis ca aceasta să fie dusă la spital pentru mai multe investigații. Faimoasa nu va lua parte la meciul din această seară.

După trei săptămâni de competiție, Culiță Sterp a dezvăluit că nu prea are încredere în forța colegelor sale și că acestea sunt mult mai slabe decât Războinicele.

‘Astăzi urmează să avem un joc, motivația mea e bună. Cred că voi câștiga ca și în celelalte dăți. Mă rog la Dumnezeu să câștig, mereu mă rog.

Sunt mai rezervat în privința fetelor , PEntru că ele sunt mai…cum am spus și zilele trecute, au cam pierdut. Sper să câștige și ele de data asta. Ele se supără pe mine când le spun, dar cam ăsta e adevărul. Cea mai bună de la noi e mai slabă decât cea mai slabă de la ei’, a spus Culiță Sterp.

citește și...