Costi Ioniță, eliminat de la ”Survivor România”. ”Nici nu regret nimic, nici nu mă bucur de ceva anume”

25.01.2021, 09:41
Costi Ioniță, eliminat de la ”Survivor România”. ”Nici nu regret nimic, nici nu mă bucur de ceva anume”
Costi Ioniță, eliminat de la ”Survivor România”. ”Nici nu regret nimic, nici nu mă bucur de ceva anume”

Costi Ioniță a fost eliminat de la ”Surviro România”, în urma voturilor telespectatorilor.

Roxana Nemeș și Costi Ioniță, din echipa Faimoșilor, au fost propuși pentru eliminare la competiția ”Survivor România”, filmată în Republica Dominicană și transmisă de postul de televiziune Kanal D. În urma voturilor telespectatorilor, Zanni a fost preferatul publicului, astfel că în ediția de duminică, 24 ianuarie 2021, acesta a avut posibilitatea de a mai nominaliza pentru eliminare un concurent din echipa Faimoșilor. Acesta a propus-o pentru eliminare pe Alexandra Stan.

”Păi azi am câștigat, am fost suparat în urma discuțiilor de ieri pe Jador, dar ne-am impăcat. Am luat-o matur, mie mi-a trecut. Voiam sa il votez pe Jador, daca ieseam eu preferat, sunt sincer, dar Jador are de stat aici foarte mult timp. Sper ca a luat-o si el matur, sunt lucruri pe care simt să le spun. Aleg să votez, fără frustrari, fara suparari, fără nimic, cu inima împacată, pe motiv sportiv. De ce? Pentru că ne place când câștigam, ne place când ne simțim bine și sunt unii oameni care nu s-au adapatat aproape deloc aici, le este greu. Mă bucur totuși că acești oameni au împarțit cu mine patură și perna si vrem sută la sută să dăm afara verigile slabe pentru ca am văzut cât de dulce este o proba de comunicare si nu mi-aș permite să mai pierdem vreuna. Este unul dintre cele mai importante jocuri și fix acum a căzut lumina pe noi. Deci o să merg pe motive sportive. Nu este o decizie grea, o am aici pe Alexandra Stan, ea este câștigatoarea nominalizării”, a spus Zanni, potrivit wowbiz.ro.

Costi Ioniță a fost eliminat de la ”Survivor România”. Ce a declarat artistul

În urma voturilor din partea telespectatorilor, Costi Ioniță a fost cel care a părăsit competiția ”Survivor România”.

Am descoperit că pot să trăiesc in condiții din acestea, cu tarantule, păianjeni și soricei, am reusit să dorm liniștit. Într-adevăr, foarte putină hrană si eu consider asta ca un post. Este ceva extraordinar, serios. Pentru mine aceste săptămâni au fost extraordinare”,a spus Costi Ioniță, înainte să afle că este eliminat din competiția ”Survivor România”, conform sursei mai sus-menționate.

Cum să zic… Nici nu regret nimic, nici nu mă bucur de ceva anume. E foarte important în viața unui om să fie echilibra și să primească orice fel de veste cu tărie, cu seriozitate. Mi-a plăcut foarte mult aici, am învățat foarte multe lucruri.  Este o experientă extraordinară și o recomand tuturor care o să aibă posibilitatea și cam asta este. Eu merg înainte, ceea ce am de făcut o să am de făcut și o să fac lucruri minunate și mărețe”, a spus Costi Ioniță în momentul în care a aflat că părăsește concursul.

 

citește și...