Zanni de la ‘Survivor’ a făcut-o praf pe Andreea Antonescu. Nu a avut deloc rețineri: ‘Știe toată echipa cât de nesimțită era’

17.04.2021, 15:29
Zanni de la 'Survivor' a făcut-o praf pe Andreea Antonescu. Nu a avut deloc rețineri: 'Știe toată echipa cât de nesimțită era'
Zanni de la 'Survivor' a făcut-o praf pe Andreea Antonescu. Nu a avut deloc rețineri: 'Știe toată echipa cât de nesimțită era'

După plecarea Andreei Antonescu de la „Survivor România”, fostul ei coleg de echipă, Zanni, nu a avut rețineri să o facă praf pe vedetă. Concurentul a avut o discuție controversată cu Elena Marin în cadrul Consiliului de nominalizare. 

Zanni din echipa ‘Faimoșilor’ a desființat-o pe Andreea Antonescu, despre care a afirmat că avea o atitudine superioară cu colegii ei de echipă datorită popularității ei din industria muzicală. Mai mult de atât, tânărul a numit-o ‘nesimțită’ pe Antoneasca.

Zanni de la ‘Survivor’, jigniri la adresa Andreei Antonescu

Dezvăluirile lui Zanni au enervat-o teribil pe Elena Marin, care era prietenă bună cu Andreea Antonescu. Elena a sărit la gâtul Faimosului, după ce a recunoscut că artista avea un comportament urât față de colegii săi atunci când încă se afla la „Survivor România”.

„Știu ce încearcă Elena să facă, știu care sunt următoarele mutări. Știu ce rol joacă, am vorbit despre Antoneasca nu urât, am vorbit ce am simțit. Am vorbit despre atitudinea ei când paria cu noi că nu iese. Antoneasca era îngâmfată, încrezută cu noi, când noi ne rupeam picioarele și o protejam, deși abia așteptam să iasă.

‘Băi , știi cine sunt eu acasă?’, ne spunea. Știe toată echipa cât de nesimțită era Antoneasca. Cine e Antoneasca să vină cu oamenii din generația nouă și să ne spună nouă știi cine sunt eu? Și i-am spus că ‘nu dau doi bani pe cine ești tu și nu mă interesează de tine, pa, acasă. Nu contează aici cine ești tu’. Asta e părerea mea despre Antoneasca, una foarte urâtă”, a transmis Zanni.

Andreea Antonescu a fost eliminată din show

Andreea Antonescu a fost eliminată de la show-ul ”Survivor România”, în urma voturilor primite de la telespectatori. Artista a acordat un interviu pentru click.ro, în care a vorbit despre foștii ei colegi de la competiția din Republica Dominicană.

”Când am intrat în echipă, unul dintre băieți, nu îi voi da numele, a început să-mi sugereze să fac topless de față cu ei, lucru care mi-a stârnit o mâhnire. Eu nu am ajuns în „Survivor România” să mă trag de șireturi cu vreunul dintre concurenți și am încercat să îi pun la punct. Am considerat că, dacă respectul nu se câștigă, se impune și am reușit acest lucru. Am apreciat amabilitățile lor, ajutorul lor, hrana pe care o aduceau, deși știam că scopul era să mă întoarcă pe mine împotriva Elenei.

Am luat partea bună a lucrurilor, însă am ales ideea de forță a fetelor, eu sunt o femeie puternică și independentă. Am ales să fiu de partea Elenei, care mi-a câștigat prietenia în ani de zile, iar relația mea cu ea s-a clădit frumos, în timp, nu a fost o prietenie de conjunctură pentru a mai rămâne o săptămână în acest reality-show. Sunt o persoană corectă și așa voi fi până la capăt. Cel mai misogin băiat din echipă este Culiță, insă cel mai rău om din echipă este Sebastian Chitoșcă”, a declarat Andreea Antonescu.

citește și...