Declarația categorică a lui Zanni de la ”Survivor România”. ”Am aflat că sunt alergic la vrăjeală”

09.07.2021, 17:10
Declarația categorică a lui Zanni de la ”Survivor România”. ”Am aflat că sunt alergic la vrăjeală”
Declarația categorică a lui Zanni de la ”Survivor România”. ”Am aflat că sunt alergic la vrajeală”

Zannidache, unul dintre cei patru concurenți rămași în cursa pentru finala ”Survivor România”, a făcut declarații categorice despre ceea ce înseamnă pentru el experiența participării la competiția din Republica Dominicană. Acesta a spus ce anume a descoperit despre el pe durata participării la concursul difuzat de postul de televiziune Kanal D.

Maria Chițu, Zanni, Marius Crăciun și Andrei Dascălu se luptă vineri, 9 iulie 2021, pentru calificarea în finala ”Survivor România”. Zanni a făcut parte din echipa Faimoșilor și a fost unul dintre cei mai vocali concurenți, acesta spunând exact ce crede despre tot ce s-a întâmplat pe durata show-ului.

Acum, Zanni a făcut o declarație categorică. Concurentul a explicat ce anume a descoperit despre el, dar și despre ceilalți odată cu participarea la ”Survivor România”.

Declarația categorică a lui Zanni de la ”Survivor România”. ”De multe ori am fost judecat pentru cum arăt și a durat să le pot arătă oamenilor că sunt prietenos”

”Am aflat despre mine câtă de toleranță pot să am, cât de mult pot să mă adaptez la mediu, la oameni, cât de mult pot să îi simt și să îi intelge pe cei din jur, ce conexiuni pot să creez și cât de mult pot să îmi doresc să lupt cu cei care fac giumbușlucuri. Am aflat că sunt alergic la vrajeală și la texte din basme. Unii ar putea să creadă că sunt prea aspru, dar eu știu ce simt și prin ce am trecut pe aici. Am aflat că prefer să trec la fapte decât să vobresc, prefer să arăt oamenilor prin ceea ce fac, nu prin ce dau din gură. Când am intrat în emisiune știam că nu vreau să am de-a face cu oameni pe care i-am văzut din primele zile”, a spus Zanni în consiliul de joi seară de la ”Survivor România”, citat de wowbiz.ro.

”Toți se credeau prea vedete, eu sunt sictirit de astea și îi dau la o parte. Mulți au jucat-o psihologic, de multe ori am fost judecat pentru cum arăt și a durat să le pot arătă oamenilor că sunt prietenos. Am aflat că pot să mă controlez și să nu mai răbufnesc urat, asta mai mult de dragul celor care ne privesc, pentru că trebuie să ia un exemplu de la noi. Vreau să arat că nu sunt doar un om care a crescut unde a crescut. Toate cuvintele spuse din basme sunt doar vrăjeli și pălăvrăgeli. Mulți sunt aici pentru că au dat din gură, nu pentru fapte. Am aflat despre mine că pot să mă exprim și pot să fiu aspru la judecată cu cei care sunt așa cum sunt, dar pot să o fac fără să fiu vulgar, fără să înjur. Mă bucur că sunt aici, pentru că asta înseamnă că oamenii m-au simțit, s-a și văzut prin relațiile cu oamenii de aici cine sunt”, a completat el.

 

citește și...