Cosmin Stanciu vorbește despre prietenia cu Zanni de la ”Survivor România”. ”Știa ce am numai când se uita la mine”

23.06.2021, 16:59
Cosmin Stanciu vorbește despre prietenia cu Zanni de la ”Survivor România”. ”Știa ce am numai când se uita la mine”
Cosmin Stanciu vorbește despre prietenia cu Zanni de la ”Survivor România”. ””Știa ce am numai când se uita la mine”

Cosmin Stanciu, fost concurent la emisiunea ”Survivor România”, de la postul de televiziune Kanal D, a făcut declarații despre Zanni, colegul său din echipa Faimoșilor. Cosmin Stanciu a vorbit despre relația de prietenie pe care o are cu Zanni, afirmând că acesta știa dacă se întâmplă ceva cu el doar dacă îl privea.

Cosmin Stanciu a fost unul dintre cei mai buni concurenți de la show-ul ”Survivor România”. Acesta a făcut parte din echipa Faimoșilor. Din cauza unor probleme de sănătate, Cosmin Stanciu a fost nevoit să părăsească competiția.De-a lungul participării sale la concurs, Cosmin Stanciu a fost extrem de apropiat de Zanni, colegul său din echipa Faimoșilor. Despre relația de prietenie dintre ei a vorbit Cosmin Stanciu pentru wowbiz.ro.

”Eu știu povestea de viață a lui Zanni foarte bine. Este omul cu care am stat 24/24. Este ca un frate pentru mine, este un om pe care îl iubesc. El nu și-a expus niciodată povestea de viață, așa cum au făcut-o alții. El știe ce să spună, cum să spună, când să spună. Sunt omul în care avea cea mai mare încredere acolo, mă cunoștea cel mai bine. Știa ce am numai când se uita la mine”, a declarat Cosmin Stanciu.


Ce spune Cosmin Stanciu despre problemele de sănătate pe care le-a avut la ”Survivor România”

Cosmin Stanciu a făcut declarații și despre problemele de sănătate cu care s-a confruntat la ”Survivor România”. Acesta și-ar fi dorit să continue competiție, însă nu a mai putut.

”Acolo eram foarte slăbiți și eram convinși că la un moment dat poate să cedeze. Îmi doream să ajung în finală. Cred că aș fi fost unul dintre finaliști. În momentul în care mi s-a spus de către medic că nu e bine, că nu mai pot intra în competiție, eu voiam sa intru, dar eram conștient că nu e bine ce fac. O parte din mine a rămas acolo, am fost foarte trist. Am plâns când eram în spital, de ciudă și de supărare că nu puteam să fac nimic să continui. Riscul de a mă întoarce cu un plămân infectat în camp, orice bacterie mică mă putea afecta mult mai rău. Acolo nici nu mi-am dat seama, poate în ultima lună. Ce însemna pregătire fizică și traseu, nu aveam probleme, dar în ultima lună simțeam că nu pot să dau 100%, dar eu am zis că e de la oboseală. Nu respiram cum trebuie și până la urmă s-a declanșat”, a explicat el.

citește și...