Xonia face mărturisiri de suflet. ”Una dintre fricile mele este că nu am petrecut suficient timp cu ei”

31.01.2022, 12:45
Xonia face mărturisiri de suflet. ”Una dintre fricile mele este că nu am petrecut suficient timp cu ei”
Xonia face mărturisiri de suflet. ”Una dintre fricile mele este că nu am petrecut suficient timp cu ei”

Cântăreața Xonia, pe numele său real Loredana Sachelaru, a făcut mărturisirii despre familia sa, dar și despre bărbatul cu care a avut o relație până de curând. Artista, în vârstă de 32 de ani, și-a deschis sufletul în cadrul unui interviu. ”Una dintre fricile mele este că nu am petrecut suficient timp cu ei”, a spus ea.

Xonia este o cunoscută artistă de pe scena muzicală din România. A fost implicată în numeroase proiecte de treleviziune, cel ma recent dintre acestea fiind ”Survivor România”. Prima concurentă eliminată în acest sezon la ”Survivor România” a  fost cântăreața Xonia, care a făcut parte din echipa Faimoșilor.

Xonia a făcut mărturisiri despre cariera sa și depre familia ei, care se află în Australia. De asemenea, Xonia a explicat, pentru revista Viva, că nu mai formează un cuplu cu Michael, cel care i-a fost iubit: ”Eu nu mai sunt într-o relație, dar Michael a fost foarte bucuros pentru mine când a aflat că voi participa la emisiunea „Survivor”. Este o emisiune pe care el o urmărește în America de ani de zile și îi place la nebunie. Am rămas buni prieteni și ne susținem în continuare”.

Xonia face mărturisiri de suflet.   ”Asta a fost una dintre greutățile pe care le-am avut, să nu știu ce face și cum este familia mea”

”Eu sunt născută și crescută în Australia, în orașul Melbourne. Am plecat de acasă la 18 ani și am studiat mai departe muzica în America, iar la 19 ani am ajuns în România să onorez o invitație în juriu la un concurs de frumusețe care se numea Miss Diaspora și deschidea Festivalul Callatis, la Mangalia. Nu mi-am imaginat că voi ajunge să-mi realizez visurile privind cariera artistică în România, dar așa a fost să fie”, a spus cântăreața.

Despre familia sa, care locuiește în Austeralia, Xonia a declarat: ”Am o relație extrem de apropiată cu tatăl, mama și fratele meu, țin foarte mult la familie. Ne auzim în fiecare zi de două ori, și asta a fost una dintre greutățile pe care le-am avut, să nu știu ce face și cum este familia mea. Întotdeauna m-au sprijinit în orice decizie pe care am luat-o și datorită lor am avut parte de succesul pe care l-am avut pe plan muzical. Nu a contat că le-a fost greu, dată fiind distanța dintre noi, cât a contat să mă vadă pe mine fericită și să mă lase să îmi realizez visurile. Recunosc că le duc lipsa și aș vrea să fiu mai aproape de ei, mai ales că îmi doresc în viitorul apropiat să am familia mea. Una dintre fricile mele este că nu am petrecut suficient timp cu ei”.

 

citește și...