Xonia, despre boala autoimună cu care a fost diagnosticată. „Nu aveam oxigen. Mă confruntam cu stări de leșin”

14.03.2022, 13:17

Xonia a vorbit despre boala gravă care a adus-o în pragul depresiei. Solista a mărturisit că a trecut prin clipe extrem de grele pe care nu le dorește nici ”celui mai mare dușman”. „De când am fost diagnosticată cu o boală autoimună, viața mea s-a schimbat radical și a fost ca un roller coaster”, a declarat Xonia .

În urmă cu trei ani, solista apărea cu fața extrem de umflată.  Cântăreața a fost de multe ori acuzată că ar fi exagerat cu operațiile estetice, însă s-a confruntat cu probleme de sănătate care îi provoacă o inflamație severă la nivelul feței. Aceasta a fost diagnosticată cu o boală autoimună. Mai mult, solista alesese să părăsească țara din cauza sănătății fizice și mentale.

Chiar dacă nu a vrut să dea prea multe detalii despre problema de sănătate cu care se confruntă, vedeta a explicat că a trecut prin stări dificile și a reușit să treacă peste această cumpănă cu ajutorul  tratamentului, alimentației, dar și gândirii pozitive.

”Viața mea s-a schimbat radical”

„De când am fost diagnosticată cu o boală autoimună, viața mea s-a schimbat radical și a fost ca un roller coaster. Am trecut prin clipe extrem de grele pe plan mental și psihic pe care nu le doresc nici celui mai mare dușman. Nu am dat prea multe detalii pentru că nu am fost pregătită să discut deschis despre problemele cu care m-am confruntat și ce traume am avut, dar nici nu am vrut să mă vadă lumea ca pe o victimă. Sunt o persoană pozitivă de fel și îmi place să nu știe lumea ce probleme am eu și să transmit o stare de bine fiecărui om pe care-l întâlnesc. Poate o să împart cu voi mai mult, dar ce pot să spun este că această cumpănă a fost o mare trezire pentru mine și o binecuvântare.”, a declarat Xonia pentru Viva. 

Solista a mai mărturisit că s-a confruntat cu stări de leșin și cu lipsă de oxigen. De aceea, vedeta îi mulțumește lui Dumnezeu pentru că s-a însănătoșit și a participat la Survivor, în condițiile în care nu putea să practice niciun sport.

„Nu aveam oxigen. Mă confruntam cu stări de leșin”

”Aș minți dacă aș zice că nu aș schimba trecutul, dar sunt un om asumat, deciziile pe care le-am luat au repercusiuni și am ajuns pe acest drum ca urmare a faptului că nu ar fi putut să mă schimbe nimic altceva decât ceva atât de grav. Eu Îi mulțumesc lui Dumnezeu pentru sănătatea pe care o am în ziua de azi, care nu este una perfectă, dar mă descurc cu ea și am ajuns să fiu și la Survivor. Iar asta este o mare reușită pentru mine, ținând cont că, acum câteva luni, aveam nevoie urgent de transfer de sânge și fier, fiindcă eram anemică și îmi era imposibil să practic orice sport, deoarece nu aveam oxigen și mă confruntam cu stări de leșin”, a declarat Xonia pentri Viva. 

 

Artista spune că, la aflarea diagnosticului, a intrat într-o depresie cruntă.

„Am luptat cu depresia înainte să mă îmbolnăvesc, iar anxietatea a venit după ce am fost diagnosticată și am căzut, iar, într-o depresie cruntă. M-a ajutat foarte mult familia mea, care mi-a fost întotdeauna alături. Sunt extrem de norocoasă cu familia pe care o am, dar cel mai mult eu m-am ajutat, bineînțeles cu sprijinul persoanelor dragi, dar și cu specialiști care m-au îndrumat. Este o vorbă: „Dacă nu vrei să te ajuți pe ține însuți, nimeni nu te poate ajută, și este foarte adevărat. Am evoluat foarte mult că persoană, mă cunosc cel mai bine acum, mi-am vindecat traumele, mi-am rezolvat fricile, am făcut schimbări majore în viața mea privind alimentația, stresul și m-am reconectat cu spiritualitatea și cu Dumnezeu”, a mai spus artista pentru sursă citată.

citește și...