Xonia dă detalii despre problemele sale de sănătate. ”Boala poate evolua, se poate agrava”

19.08.2021, 15:37
Xonia dă detalii despre problemele sale de sănătate. ”Boala poate evolua, se poate agrava”
Xonia dă detalii despre problemele sale de sănătate. ”Boala poate evolua, se poate agrava”

Cântăreața Xonia, în vârstă de 32 de ani, s-a confruntat cu o problemă de sănătate care i-a transformat look-ul.  Despre boala care i-a cauzat umflarea feței în trecut a oferit artista detaliui într-un interviu pentru o emisiune de la postul de televiziune Antena Stars. ”Boala poate evolua, se poate agrava”, a mărturisit cântăreața.

În urmă cu ceva timp, Xonia a apărut în public cu fața umflată, transformarea fiind pusă de mulți pe seama faptului că artista și-ar fi făcut operații estetice. Acum, vedeta arată la fel ca înainte de perioada în care a avut probleme de sănătate care i-au transformat chipul.

Xonia a dat detalii, la postul de televiziune Antena Stars, despre boala autoimună de care suferă și despre tratamentele pe care le face pentru a ține boala sub control.

Xonia dă detalii despre problemele sale de sănătate.”Am început un nou tratament, nu mi-a fost prea bine în ultimele luni”

Cântăreața a explicat că a început un nou tratament și că încearcă să respecte toate indicațiile primite de la medic. „Am început un nou tratament, nu mi-a fost prea bine în ultimele luni. Sunt mai bine acum, sunt sub observația medicului, să se asigure că este totul în regulă cu noua schemă de tratament. Nu sunt pregătită să discut despre diagnosticul meu, este vorba despre o boală autoimună. Am încercat un tratament mai puțin dăunător, am încercat să îmi aplic foarte multe lucruri naturale, plus medițatie, credință”, a declarat Xonia, potrivit spynews.ro.

„Boala poate evolua, se poate agrava. Mi-e foarte frică de operație și să nu îmi lipsească o parte din organele mele din corp. Este grav, de aceea încerc să respect indicațiile medicului. Nu am putut să țin întruna, de aceea am schimbat scema de tratament ca să pot să țin totul mai ușor sub control”, a completat cântăreața.

citește și...