Xonia, amănunte din culisele ”Survivor România”. ”E totul așa cum se vede la televizor, dar de 10 ori mai rău”

09.02.2022, 15:59
Xonia, amănunte din culisele ”Survivor România”. ”E totul așa cum se vede la televizor, dar de 10 ori mai rău”
Xonia, amănunte din culisele ”Survivor România”. ”E totul așa cum se vede la televizor, dar de 10 ori mai rău”

Cântăreața Xonia, pe numele său real Loredana Sachelaru, a făcut parte din echipa Faimoșilor de la show-ul ”Survivor România”, filmat în Republica Domnicană și transmis de postul de televiziune Pro TV. Artista, în vârstă de 32 de ani, a dat detalii din culisele competiției. ”E totul așa cum se vede la televizor, dar de 10 ori mai rău”, a spus ea.

Xonia este o cunoscută artistă de pe scena muzicală din România. A fost implicată în numeroase proiecte de televiziune, cel ma recent dintre acestea fiind ”Survivor România”. Prima concurentă eliminată în acest sezon la ”Survivor România” a  fost cântăreața Xonia, care a făcut parte din echipa Faimoșilor.

Cântăreața a dat detalii diin culisele competiției din Republica Dominicană în cadrul unu interviu pe care l-a acordat pentru click.ro. Vedeta a mărturisit că condițiile de trai sunt extrem de grele pentru concurenți.

Xonia, amănunte din culisele ”Survivor România”. ”Totul la Survivor este greu, nu vă dați seama că este mai greu decât ce vedem la televizor”

”Cel mai greu, sincer, a fost că nu am putut să îmi iau „La revedere” cum trebuie de la echipa mea atunci când am aflat că am fost eliminată. Mi-ar fi plăcut să pot să am mai mult timp în acel moment. Totul la Survivor este greu, nu vă dați seama că este mai greu decât ce vedem la televizor. Nu aveam căldură noaptea, iar seara se face foarte frig. Da… e totul așa cum se vede la televizor, dar de 10 ori mai rău. Să nu mai spun că nu avem mâncare, decât dacă suntem norocoși, o lingură de orez pe zi, asta în cel mai fericit caz”, a declarat cântăreața.

Întrebată dacă a existat un adversar de care s-a temut, Xonia a răspuns: ”Nu mi-a fost frică de nimeni. Puteam să mă lupt cu oricare fată din echipă. Însă, era foarte important să analizăm fiecare adversar, să vedem care erau punctele lor slabe și să vedem cine din echipa noastră se potrivește cel mai bine ca să putem câștiga puncte. Echipa Războinicilor a avut un avantaj, pentru că ei au stat să ne analizeze și să ne studieze înainte de a ajunge pe insulă, pentru că noi am fost anunțați înaintea lor și ne puteau urmări pe conturile de socializare să vadă cum se pregătește fiecare”.

citește și...