Xonia a dansat într-un mall din Capitală. Cum au reacționat fanii

15.02.2022, 20:18

Xonia s-a pozat în noi ipostaze. Artista a făcut o provocare pe TikTok și a dansat într-un mall din Capitală. Vedeta și-a arătat abilitățile de dansatoare pe podeaua din mall-ul în care se afla. Fanii au reacționat imediat. ”OMG. Ce buna ești”, a spus un fan.

Xonia este cântăreață, compozitoare, actriță și dansatoare. Născută şi crescută în Australia, Xonia a devenit cunoscută în România în urmă cu 11 ani. Artista s-a lansat pe piața muzicală cu primul său hit „My beautiful one”. A reprezentat Australia la Cerbul de Aur şi a cântat două melodii: „Dirty Dancer” și „Trandafir de la Moldova”.

Recent, solista Xonia, pe numele ei real Loredana Sachelaru, și-a testat limitele într-un mall din Capitală. Artista a dansat pe melodia lui Beyonce și a recurs la mișcările care o caracterizează. Mai mult, vedeta și-a arătat abilitățile de dansatoare pe podeaua din mall-ul în care se afla.

Xonia a dansat într-un mall din Capitală

Îmbrăcată cu un costum gri, artista s-a simțit bine, sub privirile curioșilor. Mai mult, videoclipul artistei a fost vizionat de peste 80.000 de oameni. Fanii au reacționat imediat.

”OMG. Ce buna ești”, a spus un fan.

Xonia, despre experiența Survivor: „De 10 ori mai rău”

Vedeta a vorbit recent despre momentele pe care le-a trăit în timpul concursului și cum a reușit să își depășească limitele.

În cadrul unui interviu pentru click.ro, vedeta a mărturisit că atât ea, cât şi ceilalţi Faimoşi au trăit în condiţii extrem de grele.

„Cel mai greu, sincer, a fost că nu am putut să îmi iau „La revedere” cum trebuie de la echipa mea atunci când am aflat că am fost eliminată. Mi-ar fi plăcut să pot să am mai mult timp în acel moment. Totul la Survivor este greu, nu vă dați seama că este mai greu decât ce vedem la televizor. Nu aveam căldură noaptea, iar seara se face foarte frig. Da… e totul așa cum se vede la televizor, dar de 10 ori mai rău. Să nu mai spun că nu avem mâncare, decât dacă suntem norocoși, o lingură de orez pe zi, asta în cel mai fericit caz”, a declarat cântăreața.

citește și...