FOTO EXCLUSIV / Cum își omoară timpul Xonia în pandemie. A golit magazinele

19.02.2021, 11:22

În lipsa concertelor și a evenimentelor din cauza pandemiei de coronavirus, Xonia profită din plin de timpul liber.

Cântăreața Xonia profită la maximum de timpul liber pe care îl are la dispoziție în această perioadă în care nu poate participa la concerte sau diverse evenimente din cauza măsurilor de precauție impuse de pandemia de coronavirus.

Paparazzi  Tacataca au surprins-o pe Xonia, zilele trecute, în timpul unei sesiuni de shopping într-un mall din Capiutală. Artista a mers la cumpărături însoțită de o prietenă. Îmbrăcată sport și echipată cu masccă de protecție, deși  acesta nu-i acoperea corespunzător nasul, Xonia a colindat magazinele și a profitat din plin de reducerile de sezon, plecând acasă cu o grămadă de pungi, semn că ofertele pe care le-a găsit au fost pe placul ei.

Xonia, despre problemele de sănătate care i-au transformat chipul

În urmă cu ceva timp, Xonia a apărut în public cu fața umflată, transformarea fiind pusă de mulți pe seama faptului că artista și-ar fi făcut operații estetice. Acum, vedeta arată la fel ca înainte de perioada în care a avut probleme de sănătate care i-au transformat chipul.  Invitată recent la emisiunea ”Showbiz Report”, de la  postul de televiziune Antena Stars, vedeta a explicat ce s-a întâmplat și cum a reușit să se vindece.

”Am zis că am o problemă de sănătate cronică. Am avut niște efecte adverse la un medicament. Nu vreau să intru în detalii despre anumite momente prin care eu am trecut. La un moment dat o să povestesc, doar când sunt eu pregătită, să pot ajuta și alte persoane care au probleme asemănătoare”, a declarat Xonia.

Artista a explicat că acum se simte foarte bine și că este foarte concentrată pe starea sa de sănătate: ”Acum sunt mult mai bine, am întrerupt acel tratament și am căutat alte metode de a fi sănătoasă. Meditații și schimbarea alimentație. M-am regăsit spiritual prin tot ce mi s-a întâmplat, consider că a fost un ”cadou” din partea lui Dumnezeu pentru că m-a trezit să văd care sunt lucrurile importante în viață, de care am uitat. Mai exact, sănătatea”. 

 

citește și...