What’s Up trece prin momente grele. Iubita lui a făcut anunțul

27.11.2020, 09:42
What’s Up trece prin momente grele. Iubita lui a făcut anunțul
What’s Up trece prin momente grele. Iubita lui a făcut anunțul

What’s Up trece prin momente extrem de dificile, după ce bunica sa a încetat din viață.

What’s Up  este în doliu, după ce una dintre cele mai dragi fințe din viața lui, bunica sa, s-a stins din viață. Vestea tristă a fost dată de alice, iubita artistului, care a fost prezentă la o emisiune de televiziune de la Antena Stars.

„Din păcate Whatsi are un deces în familie. Condoleanțe și eu îi transmit. Din păcate bunica lui a decedat și el a ales să stea acasă de data asta. Nu se simte foarte bine și aș fi vrut să fiu alături de el cât mai mult posibil. Am acceptat invitația cu mare drag la voi și sper că se uită și mă așteaptă acasă să fiu alături”, a declarat Alice Badea la emisiunea ”Showbiz Report”, citată de spynews.ro.

What’s Up, implicat în scandaluri

La sfârșitul anului trecut, binecunoscutul artist What’s Up, pe numele său real Marius Marian Ivancea, a mai fost protagonistul unui imens scandal. Acesta a fost arestat după ce și-a agresat iubita, violonista Alice Badea. Incidentul a avut loc în apartamentul iubitei sale din București. Alice Badea, iubita artistului, a fost cea care a sunat la poliție pentru a reclama incidentul.

În vara acestui an, What’s Up a fost protagonistul unui nou scandal. Artistul s-a luat la bătaie cu un vecin, în fața casei. Incidentul a avut loc după ce un vecin i-ar fi atras atenția cântărețului să dea muzica mai încet pentru că făcea foarte mare gălăgie.

What’s Up a reacționat imediat și s-a luat la bătaie cu vecinul respectiv. Artistul nu a ținut cont de faptul că bărbatul respectiv avea un copil în brațe. La fața locului au intervențit polițișii, care l-au calmat pe What’s Up.

citește și...