Ce spun autoritățile după ce What’s Up s-a luat la bătaie cu un vecin! Artistul are numai necazuri

09.06.2020, 18:16
Ce spun autoritățile după ce What's Up s-a luat la bătaie cu un vecin! Artistul are numai necazuri
Ce spun autoritățile după ce What's Up s-a luat la bătaie cu un vecin!

What’s Up se află iar în mijlocul unui scandal! Solistul a avut o altercație cu unul dintre vecinii săi, iar la fața locului a intervenit Poliția, dar și părinții lui.

Bărbatul a sunat la 112, pentru că What’s Up asculta muzica foarte tare. Cu toate că vecinul cântărețului avea și un copil în brațe, What’s Up nu a ținut cont și a devenit tot mai recalcitrant, în văzul tuturor. În plus, la un moment dat, a vrut să îl lovească pe bărbat, scrie Wowbiz.

What’s Up, violent cu vecinul său

Incidentul a avut loc luni seară, 8 iunie, în cartierul Pantelimon, iar oamenii legii au intrat pe fir. Polițiștii l-au amendat pe What’s Up cu 1000 de lei și îl cercetează pentru deranjarea ordinii și liniștii publice.

‘La data de 8 iunie a.c.,orele 18:40, polițiștii din Pantelimon au fost sesizați prin apel 112, de către o femeie, cu privire la faptul că în jurul orelor 18:30, un bărbat, din orașul Pantelimon, în timp ce se afla în fața imobilului de domiciliu, pe fondul unor neînțelegeri, a fost agresat fizic, fiind lovit de către un alt bărbat. La fața locului s-au deplasat polițiștii din Pantelimon, pentru efectuarea de activități specifice. În urma verificărilor bărbatul respectiv a fost identificat, în cauză fiind întocmit și un proces verbal, în care au fost consemnate aspectele constatate.

Întrucât bărbatul reclamat a devenit recalcitrant, perturbând liniștea și ordinea publică, polițiștii l-au sancționat contravențional conform legii 61/ 91, cu amendă de 1000 de lei. Cercetările sunt continuate de către polițiștii din Pantelimon, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de lovire sau alte violențe. De asemenea, la aceeași dată au fost depuse 5 sesizări scrise față de același bărbat, cu privire la faptul că în ultimele zile, acesta deranjează ordinea și liniștea publică, prin ascultarea muzicii la intensitate ridicată, sens în care, polițiștii ilfoveni din Pantelimon efectuează verificări, pentru stabilirea situației de fapt și de drept’, se arata într-un comunicat al Poliției.

What’s Up și-a agresat și iubita

Nu este prima dată când What’s Up este implicat într-un scandal! În urmă cu mai multe luni, artistul a fost reţinut de poliție, după ce iubita lui a sunat la poliție, susținând că artistul este violent.

Atunci, el s-a ales cu un dosar penal pentru ultraj și a fost pus sub control judiciar, după ce a devenit agresiv și cu oamenii legii. Alice Badea nu a dorit să depună plângere împotriva lui. 

‘Îmi pare rău! S-a exagerat foarte mult. Cei care mă cunosc știu că nu sunt capabil să fac lucruri de genul acesta. Sper să înțelegeți că What’s Up nu este așa și a fost doar un incident care a luat amploare într-o direcție ireală’, declara artistul.

Ce decizie au luat procurorii în cazul lui What’s Up, după scandalul cu iubita!
citește și...