What’s Up, în tandrețuri cu iubita pe care a agresat-o la finalul lui 2019! Cum a împăcat-o artistul pe Alice Badea

11.01.2020, 14:03
What's Up, în tandrețuri cu iubita pe care a agresat-o la finalul lui 2019! Cum a împăcat-o artistul pe Alice Badea
What's Up, în tandrețuri cu iubita pe care a agresat-o la finalul lui 2019! 

În luna decembrie 2019, What’s Up a fost nevoit să dea cu subsemnatul la secție de Poliție, după ce iubita lui a sunat la 112 și a anunțat că solistul este violent cu ea.

What’s Up, în tandrețuri cu iubita pe care a agresat-o la finalul lui 2019!

La vederea polițiștilor, solistul a devenit recalcitrant și s-a ales cu dosar penal pentru ultraj. Cu toate acestea, partenera lui, Alice Badea, a decis să îi ierte pe What’s Up și să se împace cu el.

‘Îmi pare rău! S-a exagerat foarte mult. Cei care mă cunosc știu că nu sunt capabil să fac lucruri de genul acesta. Sper să înțelegeți că What’s Up nu este așa și a fost doar un incident care a luat amploare într-o direcție ireală’, declara artistul la o săptămână de la incident.

Începutul de an i-a prins pe cei doi amorezi împreună. What’s Up și Alice Badea formează din nou un cuplu și sunt mai fericiți ca niciodată, notează Spynews.ro. 

Deși a fost agresiv cu iubita lui, artistul a reușit să o împace pe aceasta. Cei doi au fost surprinși recent la o plimbare prin Capitală. Extrem de apropiați, cuplul s-a sărutat în văzul tuturor, semn că problemele dintre ei sunt de domeniul trecutului.

Mai mult de atât, Alice Badea mărturisea la emisiunea ‘Răi, Da’ Buni’ că What’s Up va merge la psiholog.

‘I-am cerut să se pună pe picioare, să meargă la doctor pentru problemele de furie. Mi-a promis că face asta… Ne-am gândit la psiholog şi a zis că o să meargă, dar nu a mers încă. Dacă o să fie şi el ok, poate o să fie ok şi între noi’, a declarat aceasta la Antena Stars.

citește și...