What’s Up are planuri mari. ”Eu am zis că-mi doresc trei copii”

25.10.2020, 14:47
What's Up are planuri mari. ”Eu am zis că-mi doresc trei copii”
What's Up are planuri mari. ”Eu am zis că-mi doresc trei copii”

What’s Up are planuri mari în plan personal. Muzicianul a mărturisit că își dorește să-și întemeieze o familie și să aibă mulți copii.

What’s Up a fost invitat la emisiunea ”Acces Direct de Weekend”, unde a mărtuirisit că își dorește să-și întemeieze o familie cu partenera lui, Alice, și că vrea să aibă mulți copii. „Eu am zis că-mi doresc trei copii, ea a zis să vedem cum iese cu primul”, a declarat muzicianul la emisiunea moderată de Mirela Vaida la Antena 1, conform spynews.ro.

Artistul a vorbit și despre iubita lui, Alice, căreia îi spune ”soție”. Iubita mea este foarte bine, e în continuare cu elevii ei. Eu și cu soția suntem foarte bine. Îi zic soția mea, pentru că eu am cerut-o (n.r. în căsătorie) încă de anul trecut, dar mă rog, ne-am făcut un tatuaj, un fluturaș pe mână. Ăsta e inelul nostru de logodnă”, a mai declarat What’s Up.

What’s Up, implicat în scandaluri

La sfârșitul anului trecut, What’s Up, pe numele său real Marius Marian Ivancea, a mai fost protagonistul unui scandal. Acesta a fost arestat după ce și-a agresat iubita, violonista Alice Badea. Incidentul a avut loc în apartamentul iubitei sale din București. Alice Badea, iubita artistului, a fost cea care a sunat la poliție pentru a reclama incidentul.

În vara acestui an, What’s Up a fost protagonistul unui nou scandal. Artistul s-a luat la bătaie cu un vecin, în fața casei. Incidentul a avut loc după ce un vecin i-ar fi atras atenția cântărețului să dea muzica mai încet pentru că făcea foarte mare gălăgie.

What’s Up a reacționat imediat și s-a luat la bătaie cu vecinul respectiv. Artistul nu a ținut cont de faptul că bărbatul respectiv avea un copil în brațe. La fața locului au intervențit polițișii, care l-au calmat pe What’s Up.

citește și...