Walter Zenga, mesaj pentru fiul său, după ce a lipsit de la nunta acestuia: ”Vă doresc toate cele bune!”

25.11.2021, 14:39
Walter Zenga, mesaj pentru fiul său, după ce a lipsit de la nunta acestuia: ”Vă doresc toate cele bune!”
Walter Zenga: ”Aș vrea să sterg anul 2020 din viata mea”

Walter Zenga a făcut precizări despre relația pe care o are fiul său, Nicolo, și mutarea permanentă în Italia. În ultima perioadă, au apărut zvonuri conform cărora fostul antrenor din Liga I nu ar avea o relație bună cu fiul său dintr-o relație anterioară. Fostul antrenor a postat pe rețelele de socializare un mesaj în care ține să clarifice lucrurile.

Walter Zenga a divorțat recent de Raluca, după 15 ani de căsnicie. Raluca și Walter Zenga au rămas în relație bună de dragul copiilor, dar şi a amintirilor care i-au legat.

Fostul antrenor dezminte zvonurile potrivit cărora s-a mutat în Italia. Mai mult, Zenga spune că are o relație bună cu fiul său, după ce a lipsit de la nunta acestuia.

Mesajul lui Walter Zenga pentru fiul său Nicolò

„Nu-mi place să răspund pe rețelele de socializare sau să neg știrile neadevărate… în ultimul timp ar trebui să îmi petrec mai mult timp având grijă de cei care presupun că știu și care au pretenția să judece, să comenteze și să mai pună titluri pentru încă două like-uri. Nicolo Zenga și Marina vă doresc toate cele bune! Le lăsam altora plăcerea de a vorbi și să spună prostii. Am văzut niște știri false și fără fundament de genul că plec din Dubai și mă întorc în Milano. Ciudat… Eu sunt în Dubai. ”, a scris Walter Zenga pe rețelele de socializare.

Antrenorul a adăugat că își va petrece sărbătorile de Crăciun alături de familie.

”Fiului meu și soției lui le doresc tot binele din lume! Îi lăsăm pe alții să vorbească lucruri fără sens. Ne vedem cu toții la cina de Crăciun. P.S: Îmbrățișări de la Samira, Walter Jr. și Raluca. Îmi pare rău că nu știați, sunt în Dubai”, a scris Walter Zenga pe rețelele de socializare.

Ce spune Nicolo Zenga

Nicolo Zenga a explicat de ce a organizat o ceremonie extrem de restrânsă.

„Am vrut să avem o ceremonie intimă. Ceva ce să fie doar al nostru și împărtășit doar martorilor și domnișoarelor de onoare. Din păcate, familia Marinei nu a putut fi prezentă și din acest motiv am decis să păstrăm acest moment doar pentru noi”, a scris Nicolo pe reţelele de socializare.

Fostul internațional italian are o nouă iubită româncă. Tânăra care l-a cucerit are 30 de ani și este de profesie model, la Milano, capitala modei din Italia. Aceasta este originară din Oradea, dar o mare parte din viață a locuit într-un oraș de lângă Verona.

 

citește și...