Mesajul lui Walter Zenga. ”Vreau să găsesc acea iubire sinceră”

12.11.2020, 13:56
Mesajul lui Walter Zenga. ”Vreau să găsesc acea iubire sinceră”
Mesajul lui Walter Zenga. ”Vreau să găsesc acea iubire sinceră”

Walter Zenga a transmis un mesaj pe contul său de socializare în care vorbește despre iubire.

Separat de Raluca Zenga, fostul portar de fotbal Walter Zenga își dorește o iubire sinceră, după cum reiese dintr-un mesaj pe care acesta l-a postat pe contul său de pe o rețea de socializare.

„Vreau să găsesc acea iubire sinceră… să rețin calitatea purității și conexiunea sufletească… în timp ce călătorim în locuri îndepărtate care ne umplu de uimire și care ne aduc mai aproape. Vreau să mă uit adânc în ochii ei și să găsesc acel căutat, după dor și dorință, că nu pot crede că te-am întâlnit și că suntem aici. Nu te voi trăda niciodată, nu te voi lăsa niciodată să pleci”, a scris Walter Zenga în mediul online, conform protv.ro. „În fiecare dezamăgire a vieții există o binecuvântare ascunsă. Oricâte încercări și provocări ți se vor ivi în cale, te rog nu-ți fie frică deoarece toate sunt cu un scop. Nu știi niciodată care vor fi consecințele nenorocirii tale sau care vor fi consecințele norocului tău”, a adăugat el.

Walter Zenga s-a despărțit de Raluca Zenga

Raluca Zenga a fost căsătorită de foarte mulți ani cu fostul fotbalist italian Walter Zenga, împreună cu care are doi copii – Walter Junior și Samira. Despre cei doi s-a aflat că divorțează în luna octombrie a acestui an.

Copiii Ralucăi și ai lui Walter Zenga – Samnira, în vârstă de 10 ani, și Walter Junior, în vârstă de opt ani, merg la școală în Dubai. ”A fost mare agitație  cu începerea  școlii, la noi e un sistem mixt, practic merg 3 zile la școală și 2 învață online, următoarea săptămâna fac invers, 2 zile la școală și 3 online. Am început stând acasă, învață pe laptop. Normal, toată lumea poartă măști,  clasa s-a redus la  jumătate, au fost împărțiți în grupa A și grupa B, fac cu schimbul la școală. În loc să fie 20 în clasa acum sunt 10 copii sau chiar 8”, detalia recent fosta parteneră de viață a lui Walter Zenga.

”După școală deocamdată avem fotbal pentru cel mic, Samira are teatru. Walter Jr adoră dansurile pe TikTok iar Sami micile sketchuri de comedie pe care le facem împreună, vine cu foarte multe idei și ne amuzăm copios când le facem”, mai povestea Raluca Zenga.

 

citește și...