Răsturnare de situație în cazul divorțului dintre Walter Zenga și Raluca! Ce se întâmplă acum cu cei doi soți

11.02.2021, 19:10
Răsturnare de situație în cazul divorțului dintre Walter Zenga și Raluca! Ce se întâmplă acum cu cei doi soți
Răsturnare de situație în cazul divorțului dintre Walter Zenga și Raluca!

La începutul lui octombrie 2020, Walter Zenga anunța că va divorța de mama copiilor săi, Raluca. Cei doi s-au căsătorit în mai 2005 și au împreună doi copii, pe Samira şi pe Walter jr.

Eu şi soţia mea, Raluca, nu mai formăm un cuplu de ceva timp, din păcate relaţiile dintre noi s-au răcit, atât din cauza distanţei dintre noi, creată şi de jobul meu de antrenor, dar şi pentru că nu o mai recunosc deloc pe femeia care mi-a stat alături timp de 14 ani de căsnicie!’, spunea antrenorul italian pentru Click!

Walter Zenga și Raluca nu mai divorțează?

De atunci, nu s-a mai auzit nimic despre despărțirea celor doi soți, iar cei mai mulți se întreabă dacă aceștia au fost vreodată separați. Recent, Walter Zenga a infirmat zvonurile potrivit cărora s-ar fi despărțit de Raluca și a făcut dezvăluiri uluitoare în cadrul unei emisiuni tv din Italia.

‘Nu suntem deloc despărțiți. Nu. Clar sunt cu Raluca. A pus ea o postare în legătură cu noi pe care a șters-o după 8 ore.”, a spus Walter Zenga.

Raluca Zenga este alături de soțul său

Mai mult de atât, Raluca Zenga i-a luat apărarea soțului său, după ce copiii din cea de-a doua căsnicie a antrenorului, Andrea și Nicolo, l-au acuzat pe tatăl lor de ignoranță și neglijență.

‘Eu nu am vrut sa ma bag pentru ca sunt episoade din viata lui Walter la care nu am luat parte, dar nu vreau ca oamenii sa creada ca el e un tata rece si detasat. Cu copiii mei, Walter junior si Samira, a fost mereu prezent alaturi de ei. In ceea ce priveste Andrea si Nicolo, imi amintesc de invitatiile pe care le-a facut Walter. In fiecare an ii invita, casa noastra a fost mereu deschisa.

N-au vrut sa vina nici la nunta noastra, nici la botezul Samirei. Doar pentru asta îmi permit să intervin acum. Cu copilaşii noştri mici, de 8 şi 11 ani, el a fost mereu un tată perfect”, a spus Raluca Zenga, într-o intervenție la emisiunea italiană.

citește și...