Walter Zenga: ”Aș vrea să șterg anul 2020 din viata mea”

24.11.2020, 13:04
Walter Zenga: ”Aș vrea să șterg anul 2020 din viata mea”
Walter Zenga: ”Aș vrea să sterg anul 2020 din viata mea”

Fostul fotbalist italian Walter Zenga a mărturisit că ar vrea să șteargă anul 2020 din viața sa.

Walter Zenga a fost căsătorit timp de foarte mulți ani cu Raluca Zenga, împreună cu care are doi copii – Walter Junior și Samira. Despre cei doi s-a aflat că divorțează în luna octombrie a acestui an. Fostul portar italian a mărturisit, în cadrul unui interviu pentru protv.ro, că ar vrea să șteargă acest an din viața sa.

”Aș vrea să sterg anul 2020 din viata mea. Am învățat foarte multe lucruri despre mine și despre lume. Și am învățat că este cel mai rău atunci când ești dezamăgit. Am stat în Italia în perioada de izolare, la Cagliari. Am învățat că dacă te simți bine cu tine ai câștigat tot în viața asta. Încerc să mă simt bine azi. Azi este cel mai important.Timpul este cel mai frumos cadou pe care ni-l oferă viața”, a declarat Walter Zenga.

Ce spune Walter Zenga despre regrete

Fostul sportiv a mărturisit, în cadrul aceluiași interviu, că nu are regrete. ”Sunt foarte multe lucruri bune pe care nu le voi uita niciodată. Dar sunt genul acela de om care nu se uită la ce a fost în trecut, ci mă concentrez doar pe prezent. Regrete? Poate că au fost situații când m-am gândit: Oare de ce nu am făcut invers? Dar nu pot să spun că am regrete…”, a spus Walter Zenga.

Acesta a vorbit și despre cei doi copuii pe care îi are cu Raluca Zenga, Walter Junior și Samira.

”Walter Jr joacă fotbal, iar Samira e mai liniștită, îi place foarte mult să citească și nu atrasă de vreun sport, pentru moment. Dar nu vreau să îi forțez în niciun fel. Copiii de azi sunt total diferiți de copiii din generația noastră…”, a mai spus acesta.

citește și...