Walter și Raluca Zenga divorțează după 17 ani de relație. Modul uluitor în care s-au cunoscut cei doi

06.10.2020, 12:22
Walter și Raluca Zenga divorțează după 17 ani de relație. Modul uluitor în care s-au cunoscut cei doi
Walter și Raluca Zenga divorțează după 17 ani de relație. Modul uluitor în care s-au cunoscut cei doi

Walter și Raluca Zenga divorțează! Cei doi au fost împreună 17 ani, dintre care 15 căsătoriți. Deși au existat zvonuri încă de acum două luni că s-au despărțit, iată că inevitabilul s-a produs abia acum. Apropiații lor au confirmat pentru Click! că Walter Zenga s-a mutat deja într-un apartament închiriat în Dubai.

Walter și Raluca Zenga divorțează

Walter și Raluca Zenga s-au despărțit! După un mariaj de 15 ani și doi copii superbi, aceștia au decis să se despartă. În perioada pandemiei de coronavirus, Raluca a rămas în Dubai alături de micuți, în vreme ce Walter a stat în Italia, acolo unde a avut contract cu o echipă de fotbal. Se pare că distanța și-a spus cuvântul în relația celor doi, așa că au decis de comun acord să divorțeze.

‘El s-a mutat din vila în care locuiau împreună în Dubai, într-un apartament închiriat. Distanța și-a spus cuvântul. Nu se mai poate salva nimic din ce a fost între Walter și Raluca’, au declarat apropiații cuplului pentru Click!

În primăvara acestui an, Walter Zenga mărturisea că și-ar dori ca Raluca să îl viziteze în Italia. Din păcate, familia Zenga nu s-a mai reunit în Italia.

‘Raluca, soția mea, și copiii mei, Samira și Walter Jr, sunt în Dubai, sunt bine acolo, și acolo au închis tot pentru a preveni Coronavirus. Ei sunt bine, dar normal că  această situație ne afectează mult. Mă gândesc și la părinții mei din București, socrii mei, tatăl și mama Ralucăi sunt doctori, medici, în spital. Cu familia, noi suntem obișnuiți să stăm departe, să avem o relație la distanță pentru că munca mea așa este, eu plec, mă duc, mă întorc. Normal că această situație ne afectează un pic mai mult dar sunt sigur că după ce o vom depăși ei vor veni aici,  în Italia’, declara Walter Zenga pentru Click!

Cum s-au cunoscut Walter și Raluca Zenga

Walter și Raluca Zenga s-au cununat civil în mai 2015, la Starea Civilă de la Primăria Sectorului 1. În ziua cununiei, cei doi au radiat de fericire. Puțini sunt cei care știu cum s-au cunoscut Walter și Raluca Zenga. La vremea respectivă, Walter era antrenorul echipei Steaua București când a întâlnit-o pe Raluca Rebedea.

Fostul mare portar al Italiei a cunoscut-o pe Raluca în aeroport, la Milano. Conform Click!, cei doi foști soți călătoreau cu același avion, iar în timpul zborului au început să vorbească. Într-un interviu în cadrul emisiunii lui Cătălin Măruță, de la PRO TV, Walter și Raluca Zenga povesteau cum a început povestea lor de iubire.

‘I-am dat numărul de telefon și i-am spus să mă sune”, spunea Walter Zenga.
Am sunat a doua zi’, l-a completat Raluca.
‘A fost un mesaj haios. Blondă necunoscută din avion caut antrenor… era ca un anunț matrimonial. L-a amuzat. Și a doua zi am ieșit la restaurant’, a mai adăugat Walter.

 

 

citește și...