Secretele mariajului dintre Raluca și Walter Zenga. ”Îmi dau seama că este o adevărată otravă a sufletului”

20.06.2020, 15:06
Secretele mariajului dintre Raluca și Walter Zenga. ”Îmi dau seama că este o adevărată otravă a sufletului”
Secretele mariajului dintre Raluca și Walter Zenga. ”Îmi dau seama că este o adevărată otravă a sufletului”

Raluca Zenga formează, alături de fostul fotbalist Walter Zenga și de cei doi copii ai lor – de cei doi copii ai lor – Walter Junior și Samira, unul dintre cele mai frumoase și mai unite cupluri.

Raluca Zenga a vorbit despre secretul mariajului său cu Walter Zenga. Pe durata pandemiei, vedeta s-a aflat în Dubai, alătui de copiii lo, în timp ce Walter Zenga s-a aflat în Irtalia, una dintre cele mai afectate țărin din cauza COVID-19.

”Da, ne-am reunit cu happy-end! Walter a reușit să ia un avion special din Italia și a venit să petreacă două săptămâni în Dubai cu noi, așa că totul e bine când se termină cu bine!”, a spus Raluca Zenga pentru revista Viva.

”Partea toxică a geloziei a dispărut complet la nașterea primului nostru copil”

Raluca Zenga a explicat care este secretul mariajului său cu Walter Zenga, dar a și mărturisit că au existat perioade în care a fost măcinată de gelozie.

”Cu trecerea anilor, mariajul parcurge mai multe faze – ne schimbăm noi ca oameni, traversăm etape personale complicate, momente de criză și confuzie, dar, atâta vreme cât reușim să păstrăm complicitatea și intimitatea în cuplu, comunicând mereu, împărtășindu-ne atât reușitele, cât și eșecurile, eu zic că și într-o căsnicie modernă te poți bucura de succes și longevitate!

Cât despre gelozie, acum, că am scăpat de excesul nesănătos de care am suferit mulți ani la rând, îmi dau seama că este o adevărată otravă a sufletului. Curios, în cazul meu, partea toxică a geloziei a dispărut complet la nașterea primului nostru copil, Samira. A fost ca și cum o povară uriașă mi se ridicase de pe umeri și am putut vedea lucrurile mult mai limpede, fără a mă mai tortura cu scenarii imposibile din cauza geloziei. E bine, deci, că există vindecare!”, a spus partenera de viață a celebrului sportiv italian.

Raluca Zenga a dezvăluit că soțul ei i-a iertat multe.

”El mi-a iertat multe și este mult mai înțelept decât mine în multe aspecte. Am impresia că, în relația cu mine, el a avut de-a face de multe ori cu un copil capricios și răsfățat, dar a dat mereu dovadă de tact și răbdare și m-a iubit pentru exuberanța și energia mea”, a afirmat ea.

citește și...