Raluca și Walter Zenga s-au separat. ”Nu se mai poate salva nimic”

06.10.2020, 08:30
Raluca și Walter Zenga s-au separat. ”Nu se mai poate salva nimic”
Raluca și Walter Zenga s-au separat. ”Nu se mai poate salva nimic”

Se pare că nu mai este nicio cale de împăcare între Raluca și Walter Zenga. Cei doi locuiesc separat.

Raluca Zenga este căsătorită de foarte mulți ani cu fostul fotbalist italian Walter Zenga, împreună cu care are doi copii – Walter Junior și Samira. Recent, despre cei doi s-a zvonit că ar fi la un pas de divorț, însă cei doi au infirmat acest lucru. Acum, însă, surse din anturajul cuplului susțin că cei doi s-au separat și că nu mai este nicio cale de a-și salva căsnicia de 15 ani.

Surse din apropierea familiei au dezvăluit că antrenorul de fotbal și-a închiriat deja un apartament în care stă singur în Dubai, acolo unde s-a întors în urmă cu două luni din Italia.

”El s-a mutat din vila în care locuiau împreună într-un apartament închiriat. Distanța și-a spus cuvântul. Nu se mai poate salva nimic din ce a fost între Walter și Raluca”, a declarat un apropiat al cuplului pentru click.ro.

Cei doi copii ai Ralucăi și ai lui Walter Zenga, la școală în Dubai

Copiii Ralucăi și ai lui Walter Zenga – Samnira, în vârstă de 10 ani, și Walter Junior, în vârstă de opt ani, au început școala în Dubai.

“A fost mare agitație  cu începerea  școlii, la noi e un sistem mixt, practic merg 3 zile la școală și 2 învață online, următoarea săptămâna fac invers, 2 zile la școală și 3 online. Am început stând acasă, învață pe laptop. Normal, toată lumea poartă măști,  clasa s-a redus la  jumătate, au fost împărțiți în grupa A și grupa B, fac cu schimbul la școală.

În loc să fie 20 în clasa acum sunt 10 copii sau chiar 8. După școală deocamdată avem fotbal pentru cel mic, Samira are teatru. Walter Jr adoră dansurile pe TikTok iar Sami micile sketchuri de comedie pe care le facem împreună, vine cu foarte multe idei și ne amuzăm copios când le facem”, povestea recent Raluca Zenga.

citește și...