Raluca și Walter Zenga, la un pas de divorț? Ce spune vedeta despre despărțirea de antrenor

08.08.2020, 14:33
Raluca și Walter Zenga, la un pas de divorț? Ce spune vedeta despre despărțirea de antrenor
Raluca și Walter Zenga, la un pas de divorț? Ce spune vedeta despre despărțirea de antrenor

Raluca și Walter Zenga nu ar mai forma un cuplu de mai bine de un an, însă până acum au ascuns cu brio acest lucru. Cei doi erau împreună de 17 ani, iar din povestea lor de iubire au rezultat doi copii minunați, Walter Junior și Samira.

Conform fanatik.ro, Raluca locuiește de ceva timp în Dubai, alături de cei doi copii ai lor, în vreme ce partenerul ei, Walter, stă în Italia. Se pare că cei doi soți sunt separați din 2019 și duc vieți complet separate. Motivul principal al despărțirii l-ar fi constituit distanța și lipsa comunicării. În schimb, Raluca Zenga nu vrea încă să divorțeze și speră să își salveze căsnicia.

Raluca și Walter Zenga, la un pas de divorț?

În ultima perioadă, blondina s-a ocupat mai mult de blogul de călătorii pe care îl are, iar Walter Zenga este antrenorul echipei italiene Cagliari. Deși nu mai sunt împreună, Raluca Zenga a încercat să păstreze aparențele unei căsnicii fericite. Pe rețelele de socializare, Raluca nu mai are fotografii recente cu partenerul său.

La începutul pandemiei de coronavirus, mai exact în luna martie, Walter Zenga îi declara iubirea soției lui, într-o emisiune de la PRO TV.

‘Raluca ar fi trebuit să vină la mine, cu copiii… dar acum este imposibil! Nu mai vreau să stau departe de familie! Unde mă duc eu, vreau ca familia să fie cu mine! Starea psihică este grea. Mă simt fără ajutor, fără putere. Pentru mine, cel mai important este că sunt copiii bine’, spunea celebrul antrenor.

‘Când vine acasă, el gătește! Vă dați seama, este un bărbat complet, dacă mă suplinește și la cratiță. Am găsit ce trebuie!’, mărturisea și Raluca.

Raluca neagă că s-au despărțit

După zvonurile că s-au separat, Raluca Zenga a avut o reacție dură și a catalogat drept invenții cele apărute în presă.

‘Nu am folosit până acum platformele sociale pentru a face declarații de presă sau dezmințiri…dar forțată de imprejurari m-am gândit să liniștesc apele…Având in vedere că presa din România ne dă deja despărțiți…vreau să clarific că familia noastră a stat neintregita doar datorită COVID-ului cu restricții de călătorie și obligațiilor de antrenor ale soțului meu – noi nu am putut merge in Italia și până la sfârșit de campionat el nu a putut veni in Dubai! Toate bune și Dumnezeu să ne aibă in pază!’, a postat Raluca Zenga pe Facebook.

Raluca și Walter Zenga sunt împreună din 2003, iar în 2015 s-au căsătorit.

citește și...