Vulpița trece prin momente dificile după ce a născut a doua oară. Soacra ei îi face viața un calvar

09.06.2021, 16:17
Vulpița trece prin momente dificile după ce a născut a doua oară. Soacra ei îi face viața un calvar
Vulpița trece prin momente dificile după ce a născut a doua oară. Soacra ei îi face viața un calvar

Veronica Stegaru, alias Vulpița, a devenit mamă pentru a doua oară la finalul lunii mai. Ea a adus pe lume un băiețel perfect sănătos. Soții Stegaru din Blăgești mai au o fetiță.

După ce a născut, Vulpița și soțul său s-au întors în satul natal, însă se pare că nu ar avea deloc liniște alături de soacra ei. Conform Wowbiz, femeia i-ar face viața un calvar tinerei și i-ar interzice multe lucruri.

Vulpița a născut un băiețel

Apropiații familiei Stegaru au dezvăluit că Ilinca, mama lui Viorel, este o femeie severă care nu-i dă deloc pace Vulpiței.

„O duce greu, Ilinca e o femeie severă. Nu o lasă nici să se mai ducă la părinții ei deloc. Nu îi mai dă nici telefonul asupra ei, că se teme să nu intre iar pe internet, să vorbească cu băieții. Era odată la fântână și au întrebat-o: măi Veronica, de ce nu ai stat la București, la televiziune, iar ea a zis că nu a mai vrut să stea. 

Acum îi pare rău, că tanti Ilinca îi face viața grea. Dar tace, că nu are unde se duce. Acum are și doi copii”, au spus vecinii lor, pentru sursa citată mai sus.

Soacra Vulpiței a cerut bani pentru creșterea nepoatei

Nu este prima dată când Vulpița are probleme din cauza soacrei. Anul trecut, cele două au fost la cuțite. Viorel Stegaru a afirmat că părinții lui i-au cerut o sumă uriașă de bani în schimbul fetiței.

‘Vor să le dăm o sumă de bani. Altfel nu ne dă fetița. 10.000 de lei, pentru cele 8 luni în care a avut grijă de copil. Nu se poate să ceri la fiul tău și la nora ta atâtea milioane. Măcar de stătea cu fata din plăcere’, a declarat bărbatul.

Pe de altă parte, tatăl lui Viorel, Dumitru Stegaru, a mărturisit că Veronica și Viorel au fost plecați atâta timp, fără să le pese de soarta celei mici.

‘Nu e treaba lui ce fac eu cu vaca mea, cumpărată din banii mei. Eu îi cumpăr lapte fetei. E treaba mea ce fac eu cu munca mea. Nu mă interesează de situația lor deloc. Să pună mâna să muncească, că Veronica nu e în stare de nimic. Au fugit fără să îi intereseze de copil’, a spus Dumitru Stegaru.

citește și...