Mesajul emoționant al Mirelei Vaida pentru Vulpița înainte să nască. Prezentatoarea tv nu a făcut asta niciodată

26.04.2021, 14:57
Mesajul emoționant al Mirelei Vaida pentru Vulpița înainte să nască. Prezentatoarea tv nu a făcut asta niciodată
Mesajul emoționant al Mirelei Vaida pentru Vulpița înainte să nască. Prezentatoarea tv nu a făcut asta niciodată

Veronica Stegaru, alias Vulpița, urmează să devină mamă pentru a doua oară, luna viitoare. Ea și soțul său, Viorel, mai au o fetiță de 4 ani, iar acum urmează să devină părinți de băiat. Mirela Vaida le-a transmis celor doi un mesaj emoționant. 

Veronica și Viorel Stegaru au devenit celebri după ce au apărut la emisiunea ‘Acces direct’, de la Antena 1. Cei doi au mai bine de un an de când nu mai apar la tv, însă Mirela Vaida, moderatoarea emisiunii, a mărturisit că îi duce dorul viitoarei mămici.

Mirela Vaida îi duce dorul Vulpiței

„Mi s-a făcut dor, ce mai face Veronica, ea nu trebuia să nască? Când naște și ea că trebuie să anunțăm și noi… că vorba aia, am trăit aici zi de zi. Nimic nu mai știu de ei, trăiam cu ei în emisiune mai mult decât stăteam cu copiii mei. Pleci așa și ne lași cu inima ruptă, să nu mai știm nimic de viață.

Să nu mai știm noi nimic acum de viața lor. Deci mai e puțin și naște, îi pupăm și le dorim multă sănătate și îi dorim sărcină ușoară Veronicăi. Ne era cam dor”, a spus Mirela Vaida la ”Acces Direct”.

În luna septembrie 2020, Mirela Vaida a anunțat că serialul Vulpița și Viorel s-a încheiat, iar cei doi nu vor mai fi prezenți în platoul emisiunii ‘Acces direct’. Prezentatoarea emisiunii a specificat că motivul plecării celor doi se află fetița lor de doi ani, Maria, care le-a dus dorul părinților săi.

‘Serialul s-a încheiat. Mă bucur dintr-un mare punct de vedere. A venit doamna Ilinca și i-a luat cu trenul și le-a zis: ”Veronico vii și tu, domnul Dumitru te iartă, copilul are nevoie de voi, de două zile plânge de dorul mamei și al tatălui”. Chiar au plecat, s-au dus de bună voie. Mă bucur că s-au dus acolo de unde au plecat, unde au casă, au niște bani puși deoparte. Au avut parte de o experiență, le doresc din tot sufletul să fie sănătoși, să-și crească copilul în armonie și liniște. Important e să învețe ceva din aventura asta, să fie sănătoși!’, a anunțat Mirela Vaida, în direct, luni, 7 septembrie.

citește și...