Vulpița a devenit mămică pentru a doua oară. Veronica Stegaru a adus pe lume un băiețel

27.05.2021, 13:56
Vulpița a devenit mămică pentru a doua oară. Veronica Stegaru a adus pe lume un băiețel
Vulpița a devenit mămică pentru a doua oară. Veronica Stegaru a adus pe lume un băiețel

Veronica Stegaru, alias Vulpița, a devenit mămică pentru a doua oară.

Veronica și Viorel Stegaru au devenit părinți pentru a doua oară. Vulpița a adus pe lume un băiețel perfect sănătos. Veronica și Viorel Stegaru din Blăgești mai au o fetiță.

Informația s-a aflat prin intermediul unui InstaStory postat de Doina Stina de la „Acces Direct”. „A născut un băiețel sănătos! Și mama, și fiul sunt bine!”, a fost mesajul de pe Instagram, prin care s-a dat vestea că Vulpița Veronica a născut și a devenit mamă pentru a doua oară, notează a1.ro.

Ce spunea Mirela Vaida despre Vulpița și Viorel

Mirela Vaida a fost ținta multor comentarii din cauza Vulpiței și a lui Viorel, pe care i-a tot avut invitați în emisiunea ”Acces Direct”, pe care o moderează la Antena 1.

Înt-un interviu pe care l-a acordat în urmă cu ceva timp pentru dcnews.ro, Mirela Vaida a comentat despre cei doi.

„Lumea a înțeles că ei (n.r. Vulpița și Viorel) sunt autentici. Au doze de naivitate din cauza locului din care vin, a mediului și condițiilor materiale, educaționale, politice. Ei sunt niște victime, iar noi i-am luat cu sensul de a încerca să le dăm o altă cotitură în viață. Eu nu știu dacă ei vor reuși să facă ceva cu treaba aceasta. Eu le spun, în fiecare zi, că au o șansă! Trec acum prin niște experiențe care le-au schimbat radical viața. Toată lumea îi cunoaște. Eu cred că este o mare diferență între Veronica de acum patru luni și Veronica cea de astăzi. Ce mă doare pe mine cel mai tare este că se exagerează. De ce? Pentru că audiența este mare. Dacă audiența nu ar fi fost mare, concurența și toți cei care au interesul ca acest subiect să dispară de la televizor nu ar fi avut nicio problemă cu noi”, a declarat Mirela Vaida.

citește și...