Vulpița și Viorel au plecat de la ”Acces Direct”. Anunțul făcut de Mirela Vaida

08.09.2020, 09:20
Vulpița și Viorel au plecat de la ”Acces Direct”. Anunțul făcut de Mirela Vaida
Vulpița și Viorel au plecat de la ”Acces Direct”. Anunțul făcut de Mirela Vaida

După luni de zile în care au fost invitați permanenți la ”Acces Direct”, Vulpița și Viorel Stegaru nu mai apar la emisiunea de la Antena 1.

Vulpița, alis Veronica Stegaru, și soțul ei, Viorel Stegaru, au stat timp de opt luni la București, unde au fost invitați zi de zi la emisiunea ”Acces Direct”, de la Antena 1. Acum, cei doi nu vor ma apărea la show-ul moderat de Mirela Vaida. S-au întors la Blăgești, la fetița lor. Anunțul a fost făcut chiar de moderatoarea emisiunii ”Acces Direct, Mirela Vaida.

Potrivit spynews.ro, se pare că în urmă cu doar câteva zile, soacra Vulpiței a venit personal la București și i-a luat pe aceștia înapoi acasă la fetița lor.

”Serialul s-a încheiat. Mă bucur dintr-un mare punct de vedere(…) A venit doamna Ilinca și i-a luat cu trenul și le-a zis: ”Veronico vii și tu, domnul Dumitru te iartă, copilul are nevoie de voi, de două zile plânge de dorul mamei și al tatălui”. Chiar au plecat, s-au dus de bună voie. Mă bucur că s-au dus acolo de unde au plecat, unde au casă, au niște bani puși deoparte”, a anunțat Mirela Vaida.


”Au avut parte de o experiență, le doresc din tot sufletul să fie sănătoși, să-și crească copilul în armonie și liniște. Important e să învetețe ceva din aventura asta, să fie sănătoși!”, a adăugat moderatoarea emisiunii ”Acces Direct”.

Au fost depistați pozitiv cu coronavirus

În urmă cu ceva timp, soții Stegaru au fost depistați pozitiv cu COVID-19, iar emisiunea ”Acces Direct” a fost întreruptă.

”Febră nu avea, Vulpița a anunțat că are probleme cu bila și că se simte rău. Când ea a acuzat aceste stări de rău ne-am gândit că cel mai bine ar fi să facem acest test, atât ei cât și soțului ei. Pe ea nu am mai chemat-o la emisiune, soțul ei nu s-a simțit rău. Astăzi la ora 16.30 am primit confiemarea că cei doi sunt pozitivi la COVID-19”, a declarat Mirela Vaida la vremea respectivă.

citește și...