Cum a aflat Mirela Vaida că Vulpița și Viorel au coronavirus. ”Urma să mă cablez și în acel moment…”

24.07.2020, 08:49
Cum a aflat Mirela Vaida că Vulpița și Viorel au coronavirus. ”Urma să mă cablez și în acel moment...”
Cum a aflat Mirela Vaida că Vulpița și Viorel au coronavirus. ”Urma să mă cablez și în acel moment...”

Veronica Stegaru, alias Vulpița, și soțul ei, Viorel Stegaru, cei doi invitați ai emisiunii ”Acces Direct”, de la Antena 1, au fost depistați cu coronavirus.

Emisiunea ”Acces Direct”, de la Antena 1, nu a fost difuzată joi, 23 iulie 2020. Motivul pentru care emisiunea nu a mai fost transmisă a fost că cei doi invitați ai prezentatoarei Mirela Vaida, Vulpița și Viorel Stegaru, au fost depistați pozitiv cu coronavirus.

Joi, în direct la Observatorul orei 19:00, Mirela Vaida a dezvăluit de ce emisiunea ”Acces Direct” nu s-a difuzat și cum a aflat ea că Vulpița și Viorel Stegaru sunt infectați cu COVID-19. Prezentatoarea TV a povestit că totul a pornit de la momentul în care Veronica Stegaru s-a întors de la Blăgești și a început să se simtă din ce în ce mai rău.

”Urma să mă cablez și în acel moment au venit rezultatele, pentru că noi am fost precauți și bine am făcut că am fost precauți. Veronica s-a întors de la Blăgești, după ce a fost plecată timp de câteva zile, pentru că a vrut să evadeze. La noi se respectă toate regulile impuse de cei de la DSP în această pandemie”, a declarat prezentatoarea emisiunii ”Acces Direct”, Mirela Vaida, citată de spynews.ro.


Mirela Vaida și-a făcut și ea testul pentru coronavirus

Prezentatoarea emisiunii ”Acces Direct” și-a făcut și ea testul pentru COVID-19 și a ieșit negativ.

”Eu nu am nicio legătură în afara emisiunii cu aceste două personaje. Sunt două personaje, într-adevăr, le pot spune așa, pentru că 6 luni de zile, iată, lumea i-a urmărit zi de zi, dar noi ne vedem doar în platou, la o distanță de cel puțin 3 metri. Mi-am făcut și eu testul și testul rapid a ieșit negativ. Acum aștept testul acela PCR și mi s-a spus că-l voi primi cât mai repede”, a explicat aceasta, conform sursei mai sus-menționate.

De curând, mai multe vedete ale Antenei au fost depistate pozitiv cu COVID-19, în special protagoniștii show-ului „Te cunosc de undeva”, printre care și Marcel Pavel, Andrei Ștefănescu și Alina Pușcaș.

citește și...