De ce vrea Vulpița să divorțeze de Viorel Stegaru? Detalii incendiare despre ‘telenovela’ de la Antena 1

20.07.2020, 18:53
De ce vrea Vulpița să divorțeze de Viorel Stegaru? Detalii incendiare despre 'telenovela' de la Antena 1
De ce vrea Vulpița să divorțeze de Viorel Stegaru? Detalii incendiare despre 'telenovela' de la Antena 1

A trecut aproape o săptămână de când Vulpița, pe numele ei adevărat Veronica Stegaru, a decis să se întoarcă acasă, în satul natal Blăgești, la fiica ei. Tânăra a fost primită cu brațele deschise de părinții săi, însă soțul ei, Viorel Stegaru, se roagă de ea să revină la București.

Vulpița pare de neînduplecat acum, după ce a luat o hotărâre neașteptată, aceea de a pleca în satul natal din județul Vaslui.

Vulpița și Viorel Stegaru au fost dați afară

Cei doi soți au fost prezenți timp de șase luni în platoul de la Antena 1, însă neînțelegerile cu prezentatoarea emisiunii ‘Acces direct’, Mirela Vaida, au dus la concedierea lor.

‘Vulpiţa şi Viorel au uitat că veniseră din Blăgeşti la Bucureşti, au crezut că sunt iubiți sunt de public şi au avut impresia că sunt mari vedete. Din momentul în care au simţit gustul celebrităţii, nici Vulpița și nici Viorel nu au mai fost la fel. Ambii au început să aibă pretenții din ce în ce mai mari’, au dezvăluit surse din apropierea soților Stegaru pentru Impact.ro.

Notorietatea lor a fost atât de mare, încât cei doi au avut colaborări cu diverși artiști din România, precum Maria Cosntantin, Axinte sau Rafaelo.

Vulpița și Viorel Stegaru au fost angajații Antenei 1 și au acceptat orice strategie din partea staff-ului emisiunii. Pe lună, soții din Blăgești încasau 2000 de euro și locuiau într-un apartament pus la dispoziție de Antena 1. În plus, se zvonește că aceștia au fost supravegheați permanent de un reporter al emisiunii.

Vulpița, schimbată total

Acum, însă, telenovela celor doi soți pare că a ajuns la final, după ce Vulpița a decis să nu mai apară la emisiunea ‘Acces direct’. De asemenea, Vulpița vrea să divorțeze de tatăl fiicei sale. Cu toate acestea, lucrurile ar sta, de fapt, altfel.

‘Probabil vom vedea la emisiune o împăcare de dragul ratingurului, însă, în realitate, lucrurile între cei doi sunt pe cale să se termine. Vulpița se consideră, acum, o femeie completă și o super vedetă și simte că Viorel nu o merită. De vreo două luni se ceartă non stop, iar echipa Acces Direct s-a chinuit zi de zi să îi împace, tocmai pentru a-i avea în continuare în emisiune.

Este exclus ca ei să rămână împreună, au ajuns să se urască. Așa se întâmplă când iei doi oameni simpli, de la țară, fără educație, și îi aduci la București, punându-le la picioare o lume spectaculoasă care, în realitate, nu este nimic altceva decât un miraj’, au declarat surse apropiate familiei Stegaru pentru Impact.ro.

citește și...