Vulpița revine la ‘Acces direct’. Va face un anunț îngrijorător: ‘Am plecat de la Blăgesti. Nu am vești bune’

01.11.2020, 15:47
Vulpița revine la 'Acces direct'. Va face un anunț îngrijorător: 'Am plecat de la Blăgesti. Nu am vești bune'
Vulpița revine la 'Acces direct'. Va face un anunț îngrijorător: 'Am plecat de la Blăgesti. Nu am vești bune'

Vulpița, pe numele ei adevărat, Veronica Stegaru, a anunțat pe contul ei de Instagram că revine la emisiunea ‘Acces direct’, de la Antena 1.

Tânăra originară din satul vasluian Blăgești le-a mărturisit fanilor virtuali că are de făcut un anunț îngrijorător, însă mai multe detalii va da la ‘Acces direct’, cel mai probabil în ediția de luni, 2 noiembrie. Fanii Vulpiței au intrat la bănuieli, iar cei mai mulți au speculat că soția lui Viorel Stegaru a pierdut sarcina.

‘Am plecat de la Blăgesti. Nu am vești bune, dar o să le aflați mâine la Acces Direct’, a scris Veronica Stegaru, pe Instagram.

‘Ai pierdut sarcina!’, i-a scris un internaut.

Viorel a anunțat că Vulpița este gravidă pentru a doua oară

Într-o intervenție telefonică la ‘Acces direct’, Viorel Stegaru a aruncat bomba, mărturisind că Veronica va mai aduce pe lume un copil. Cei doi mai au o fetiță de aproape 3 ani.

‘Noi muncim. De o lună de zile, viața e bună, dar acum mergem să facem un control să vedem cum e Veronica cu sarcina. Este însărcinată într-o lună și șapte săptămâni. Ea și-a dorit, este veselă, dar e și bine și rău. Undeva pe la sfârșitul lui aprilie ar trebui să nască. Noi n-am crezut și am făcut 10 teste, dar a ieșit ce a trebuit’, a spus Viorel la ‘Acces Direct’, în urmă cu trei săptămâni.

Au fost dați afară de la ‘Acces direct’

În urmă cu mai bine de o lună jumătate, Mirela Vaida anunța că soții Stegaru nu vor mai apărea la televizor.

‘Serialul s-a încheiat. Mă bucur dintr-un mare punct de vedere(…) A venit doamna Ilinca și i-a luat cu trenul și le-a zis: ”Veronico vii și tu, domnul Dumitru te iartă, copilul are nevoie de voi, de două zile plânge de dorul mamei și al tatălui”. Chiar au plecat, s-au dus de bună voie. Mă bucur că s-au dus acolo de unde au plecat, unde au casă, au niște bani puși deoparte’, a anunțat Mirela Vaida.

citește și...