Vulpița este însărcinată pentru a doua oară! Viorel Stegaru a dat anunțul-bombă la ‘Acces direct’

09.10.2020, 12:57
Vulpița este însărcinată pentru a doua oară! Viorel Stegaru a dat anunțul-bombă la 'Acces direct'
Vulpița este însărcinată pentru a doua oară! Viorel Stegaru a dat anunțul-bombă la 'Acces direct'

A trecut mai bine de o lună de când Vulpița și soțul ei, Viorel Stegaru, au ajuns acasă, la Blăgești. Cei doi soți au fost nevoiți să părăsească Capitala și emisiunea ‘Acces direct’.  După plecarea lor de la Antena 1, toți s-au întrebat ce s-a ales de ei și din ce trăiesc.

Vulpița este însărcinată pentru a doua oară

Ei bine, căsnicia Vulpiței cu Viorel pare să fie mai solidă ca oricând, din moment ce bărbatul a anunțat, joi seară, în emisiunea ‘Acces direct’, că Veronica este însărcinată pentru a doua oară.

Într-o intervenție telefonică, Viorel Stegaru a aruncat bomba, mărturisind că Veronica va mai aduce pe lume un copil. Cei doi mai au o fetiță de aproape 3 ani.

‘Noi muncim. De o lună de zile, viața e bună, dar acum mergem să facem un control să vedem cum e Veronica cu sarcina. Este însărcinată într-o lună și șapte săptămâni. Ea și-a dorit, este veselă, dar e și bine și rău. Undeva pe la sfârșitul lui aprilie ar trebui să nască. Noi n-am crezut și am făcut 10 teste, dar a ieșit ce a trebuit’, a spus Viorel la ‘Acces Direct’.

Se vor întoarce la București

În plus, bărbatul a ținut să specifice că se va întoarce în București, atât el, cât și soția lui.

‘Mi-e dor de București și de Acces Direct, dar stați liniștiți că o să venim’, a mai spus Viorel.

În urmă cu aproximativ o lună, Vulpița și Viorel Stegaru au plecat de la Antena 1, după ce Consiliul Național al Audiovizualului (CNA) a amendat în repetate rânduri emisiunea Acces Direct din cauza derapajelor cu cei doi soți din Blăgești. Vestea a fost dată de Mirela Vaida, prezentatoarea emisiunii.

‘Serialul s-a încheiat. Mă bucur dintr-un mare punct de vedere (…) A venit doamna Ilinca și i-a luat cu trenul și le-a zis. Chiar au plecat, s-au dus de bună voie. Mă bucur că s-au dus acolo de unde au plecat, unde au casă, au niște bani puși deoparte’, a explicat Mirela Vaida, în direct, la tv.

citește și...