Lovitură dură pentru Vulpița și Viorel Stegaru! Cum au rămas fără niciun ban după ce au revenit în satul natal

30.09.2020, 18:49
Lovitură dură pentru Vulpița și Viorel Stegaru! Cum au rămas fără niciun ban după ce au revenit în satul natal

De câteva săptămâni bune, Vulpița și Viorel Stegaru au revenit în satul natal, Blăgești. Cei doi soți au decis să nu mai apară la emisiunea ‘Acces direct’, de la Antena 1.

Cât timp au locuit la București, Vulpița și Viorel Stegaru s-au bucurat de tot confortul și au câștigat sume impresionante. Odată întorși la Blăgești, aceștia au primit o lovitură dură, mai ales acum cu ocazia alegerilor de duminică.

Vulpița și Viorel Stegaru primeau ajutor social

Se pare că primarul Alec Chirilă le suspendase încă de anul trecut ajutorul social, datorită faptului că era supărat că a făcut comuna de râs. Din păcate pentru Vulpița și soțul său, Viorel, primarul a candidat din nou din partea PSD la alegerile locale și a mai câștigat un nou mandat în satul din Vaslui, scrie Wowbiz. 

Astfel, Vulpița și Viorel Stegaru nu vor mai primi nici un ajutor de la Primărie pe viitor. În urmă cu câteva luni, Alec Chirilă, primarul reales din Blăgești, declara public că staff-ul emisiunii de la Antena 1 exploatează naivitatea soților Stegaru. Deranjată de afirmațiile bărbatului, Mirela Vaida a răbufnit la vremea respectivă.

Mirela Vaida, supărată pe primarul din Blăgești

‘Domnule primar, dacă eu, prezentatorul acestei emisiuni, mi-aş permite să spun de vreun invitat de-al meu că este ieftin la minte, eu aş fi imediat, dar imediat, în secunda doi, sancţionată, domnule primar. Dumneavoastră, pe poziţiile publice pe care le ocupaţi, votat fiind de aceşti oameni ieftini la minte, cum vă permiteţi? Nu vreţi să le scoatem un certificat medico-legal şi să nu vă mai voteze?

Că înţeleg că la vot ei sunt egali şi cu doctorii şi cu profesorii şi cu corporatiştii şu cu dumneavoastră, domnule primar, care sunteţi mai deştept. Păi dumneavoastră nu cumva sunteţi pe poziţia asta de primar datorită ăstora ieftini la minte, domnule primar? Cum vă permiteţi să spuneţi aşa ceva??’, l-a apastrofat Mirela Vaida, în direct la tv, pe primarul din Blăgești.

citește și...