Vulpița, implorată de soț să se întoarcă la el! Ce gesturi disperate a făcut Viorel Stegaru, după ce a fost dat afară de la ‘Acces direct’

17.07.2020, 11:25
Vulpița, implorată de soț să se întoarcă la el! Ce gesturi disperate a făcut Viorel Stegaru, după ce a fost dat afară de la 'Acces direct'
Vulpița, implorată de soț să se întoarcă la el! Ce gesturi disperate a făcut Viorel Stegaru, după ce a fost dat afară de la 'Acces direct'

Veronica și Viorel Stegaru au plecat de la emisiunea ‘Acces direct’, după ce vreme de șase luni au fost prezenți zilnic în platoul de la Antena 1.

În urma neînțelegerilor cu prezentatoarea emisiunii, Mirela Vaida, cei doi soți din Blăgești au fost dați afară de producătorii show-ului.

Veronica și Viorel Stegaru au fost concediați de la Antena 1

‘Se poate și fără Vulpița. Îi sună pe toți din redacție de aseară. Pe toți ne minte că a fost violată, bătută. Face ea ce face și are această putere de manipulare. Ea când plânge, plânge pe bune. Asta este ea, nu știe ce vrea. Se încheie 6 luni din care, din păcate pentru tine, Veronica, nu te-ai ales cu nimic. Fă ce vrei, s-a ales praful de tot’, a spus Mirela Vaida, zilele trecute, la finalul emisiunii ‘Acces direct’.

Câtă vreme au colaborat cu trustul Antena 1, Veronica şi Viorel încasau lunar 2.000 de euro, pe lângă casă și masă asigurată.

După încheierea colaborării cu ‘Acces direct’, Vulpița a decis să plece acasă la fetița ei. În schimb, soțul său, Viorel, a rămas la București, iar acum plânge după ea.

Deși în urmă cu câteva zile susținea că nu vrea să se mai împace cu aceasta, acum a vărsat lacrimi amare de dorul ei. Viorel Stegaru a mărturisit că nu poate trăi fără mama copilului său și a implorat-o să se întoarcă la el.

Viorel plânge după soția lui

‘Nu-mi place așa singur, trebuie să fie aici. Am dormit singur, nu se poate așa. Sunt ultimul prost, stau așa și mă uit după ea cum a plecat. Te iubesc mult, încă îți simt mirosul. Vreau ca în zilele următoarele să fim din nou o familie unită, vreau să vii înapoi, să vii acasă. Dacă vii înapoi, o să aduc și fata și o să fim o familie.

Cum să nu o iubesc, dacă nu o iubeam, nu mai eram aici. Nu știu câte zile mai resist singur aici. Fac orice ca să vină înapoi. Eu cred că o să vină’, a declarat Viorel Stegaru.

Surse apropiate show-ului ‘Acces Direct’ au dezvăluit că Veronica şi Viorel Stegaru au ajuns la un moment dat să nu-și mai vadă lungul nasului, lucru care i-a deranjat enorm pe producătorii emisiunii.

‘Vulpiţa şi Viorel au uitat că veniseră din Blăgeşti la Bucureşti, au crezut că sunt iubiți sunt de public şi au avut impresia că sunt mari vedete. Din momentul în care au simţit gustul celebrităţii, nici Vulpița și nici Viorel nu au mai fost la fel. Ambii au început să aibă pretenții din ce în ce mai mari.

Echipa de la Acces direct n-a tolerat schimbarea de atitudine. În plus, producătorii au fost deranjaţi şi de relaţia dintre Vulpiţa şi Emily Burghelea. Se pare că Veronica ar fi păstrat legătura și ar fi comunicat des cu fosta asistentă tv care a detonat bomba când a spus că la Acces direct se ştie că Viorel îşi bate soţia’, au dezvăluit surse din Antena 1.

citește și...