Cum a fost dată afară Vulpița de la Antena 1! Mirela Vaida a răbufnit la adresa tinerei: ‘Aici ești angajată, nu un simplu invitat’

16.07.2020, 12:29
Cum a fost dată afară Vulpița de la Antena 1! Mirela Vaida a răbufnit la adresa tinerei: 'Aici ești angajată, nu un simplu invitat'
Cum a fost dată afară Vulpița de la Antena 1! Mirela Vaida a răbufnit la adresa tinerei: 'Aici ești angajată, nu un simplu invitat'

În urmă cu două zile, Mirela Vaida a anunțat că ‘telenovela Vulpița’ a ajuns la final, după ce timp de șase luni, tânăra și soțul ei, Viorel Stegaru, au fost prezenți în platoul emisiunii ‘Acces direct’. Prezentatoarea de la Antena 1 a specificat, în direct, că cei doi soți din satul Blăgești nu vor mai apărea pe post.

Veronica, poreclită ‘Vulpița’, a părăsit deja Capitala și s-a întors în satul său natal, alături de fetița ei.

‘Din acest moment se încheie aici șase luni. Fă ce vrei! S-a ales praful de aceste luni. Din acest moment legat de Veronica Stegaru lucrurile nu mai au nicio intersecție. Tu rămâi acolo, îți vezi de viața ta cu cine vrei. În acest moment, Doina și colegii de la cameră, șoferul, se urcă în mașină și cu siguranță până la ora 11 noaptea sunt acasă! Se încheie aici 6 luni de zile din care, din păcate pentru tine Veronica, nu te-ai ales cu nimic’, a anunțat Mirela Vaida spre finalul emisiunii de marți, 14 iulie.

De ce a plecat, de fapt, Vulpița

Plecarea soților Stegaru de la Antena 1 ascunde, însă, multe detalii șocante! Se pare că aceștia ar fi fost concediați chiar de prezentatoarea emisiunii Mirela Vaida.

Timp de șase luni, Veronica și Viorel Stegaru au dat detalii din viața lor personală, iar neînțelegerile dintre ei au crescut raitingul emisiunii ‘Acces direct’. Povestea lor s-a transformat rapid într-o telenovelă în toată regula. De asemenea, ‘Vulpița’ a trecut printr-o serie de transformări de ordin estetic, ea fiind dusă de echipa ‘Acces direct’ la salonul de înfrumusețare.

Faptul că apăreau zilnic la tv, Veronica și Viorel Stegaru au evoluat destul de mult, iar seară de seară, telespectatorii îi urmăreau cu sufletul la gură. Mai mult de atât, în tot acest timp, Veronica a scos mai multe melodii, care au făcut deliciul internauților.

Din nefericire, lucrurile au început să se schimbe în rău pentru Veronica și Viorel Stegaru, după ce Emily Burghelea a fost dată afară de la ‘Acces direct’. Fosta asistentă tv a răbufnit, în direct, precizând că nu mai suportă să vadă atâta nedreptate.

Mirela Vaida se purta urât cu ea

Emily a povestit că Vulpița era bătută de partenerul său, iar staff-ul emisiunii nu lua atitudine. După aceste dezvăluiri, producătorii de la Antena 1 au decis să îi concedieze și pe cei doi soți.

‘Au luat doi oameni de la țară, care nu au avut niciodată nimic, și le-a pus la picioare o lume opulentă. Apartament de lux, mașină cu șofer. Le-a explicat cât de iubiți sunt de public, ce mari vedete au ajuns ei. Iar din acel moment, nici Vulpița și nici Viorel nu au mai fost la fel. Ea s-a schimbat mult, a început să se simtă ca o vedetă, să aibă pretenții de vedetă. Oamenii aceștia au ajuns să se creadă staruri internaționale.Lucru care a început să îi deranjeze pe producătorii emisiunii, pentru că erau obișnuiți ca cei doi soți să nu iasă din cuvântul lor’, au dezvăluit surse din Antena 1, pentru playtech.ro. 

În plus, staff-ul de la ‘Acces direct’ a făcut scandal mare atunci când a aflat că Vulpița a continuat să păstreze legătura cu Emily Burghelea, deși avea interzis.

Și Mirela Vaida a văzut negru în fața ochilor și a decis să rupă orice legătură cu familia Stegaru. Prezentatoarea tv era deranjată că Vulpița nu respectă condițiile impuse.

‘Aici ești angajată, nu un simplu invitat. Aici faci ceea ce ți se spune’, i-ar fi strigat Vaida, nervoasă, în repetate rânduri.

Cu cât erau plătiți pe lună

Veronica și Viorel Stegaru primeau bani frumoși pentru prestația de la Antena 1. Cei doi soți erau renumerați cu 2000 de euro pe lună, în plus, producătorii emisiunii le-au pus la dispoziție un apartament, o mașină cu șofer, iar toate cumpărăturile alimentare erau făcute pe banii postului din Băneasa.

citește și...