Viorel a fost părăsit de Vulpița, după scandalul produs de Emily Burghelea: ‘Trebuia să bag divorț de prima dată’ 

27.06.2020, 09:37
Viorel a fost părăsit de Vulpița, după scandalul produs de Emily Burghelea: 'Trebuia să bag divorț de prima dată' 
Viorel a fost părăsit de Vulpița, după scandalul produs de Emily Burghelea: 'Trebuia să bag divorț de prima dată' / foto: captura video

Dezvăluirile făcute de Emily Burghelea nu au rămas fără consecințe! Fosta asistentă de la ‘Acces Direct’ a mărturisit că Veronica, alias Vulpița, este agresată constant de soțul ei, Viorel, iar staff-ul de la Antena 1 ascunde aceste lucruri.

Tânăra a stârnit controverse chiar la finalul emisiunii, luând-o prin surprindere și pe Mirela Vaida, prezentatoarea emisiunii.

După aceste acuzații grave, soții Stegaru au mers la detectorul de minciuni! În plus, Vulpița a recunoscut că, într-adevăr, a fost agresată de soțul său. Mai mult de atât, aceasta a spus că vrea să divorțeze.

Viorel plânge după Vulpița

Supărat că partenera lui îl acuză de violență și l-a făcut de râs la tv, Viorel a răbufnit. Bărbatul a plâns, în direct, la tv.

‘Lucrurile nu o să mai decurgă că până acum, o să plătească cu vârf și îndesat. Să mă lase în pace, că nu mai suport. O să-i spun și ei. Are și tupeul să vorbească prostii. Eu cădeam vinovat la toate. Numai prostii spune. Atât știe să facă, de azi înainte să nu mai vină la apartament, nu mai iert nimic. Cel mai prost ajung din bunătatea mea’, a declarat Viorel printre lacrimi, la Antena 1.

Cei doi soți din Blăgești nu mai locuiesc împreună, după ce Vulpița a ales să plece de acasă. Viorel se apără și susține că nu și-a bătut nevasta. De câteva zile, Veronica s-a mutat la hotel de una singură.

Supărat că a plecat de acasă

‘N-o mai interesează că are soacră care are grijă de copil, nu o mai interesează nimic. Hai că nu scap eu de ea cu una cu două. Zicea taică-su că eu sunt vinovat. Nu a învățat nimic. Nu mă credea nimeni. Să-și amintească cine a ajutat-o când i-a fost mai greu. Să-și ceară scuze în fața mea. Trebuia să bag divorț de prima dată, să se ducă. Nu mai ascult nimic, m-a luat de prost. Numai minciuni știe să spună’, a declarat Viorel la ‘Acces Direct’, dezamăgit de faptul că soția lui tinerică îl acuză pe nedrept.

citește și...