Ce au ajuns să facă Vulpița și Viorel la aproape o lună de când au părăsit ‘Acces direct’. Nimeni nu se aștepta la asta

22.09.2020, 15:22
Ce au ajuns să facă Vulpița și Viorel la aproape o lună de când au părăsit 'Acces direct'. Nimeni nu se aștepta la asta
Ce au ajuns să facă Vulpița și Viorel la aproape o lună de când au părăsit 'Acces direct'. Nimeni nu se aștept la asta

Au trecut mai bine de trei săptămâni de când Vulpița și Viorel Stegaru au părăsit emisiunea ‘Acces direct’. Mirela Vaida a anunța la vremea respectivă că cei doi soți din Blăgești nu vor mai apărea în cadrul show-ului de la Antena 1.

Soții Stegaru au fost prezenți în platoul emisiunii ‘Acces direct’ vreme de câteva luni. Acum, Vulpița și Viorel au decis să se întoarcă acasă, în satul natal Blăgești.

‘Serialul s-a încheiat. Mă bucur dintr-un mare punct de vedere (…) A venit doamna Ilinca și i-a luat cu trenul și le-a zis. Chiar au plecat, s-au dus de bună voie. Mă bucur că s-au dus acolo de unde au plecat, unde au casă, au niște bani puși deoparte’, a explicat Mirela Vaida, în direct, la tv.

Cu ce se ocupă acum Vulpița și Viorel

După plecarea de la Antena 1, Veronica și Viorel Stegaru au revenit la vechile obiceiuri înainte de a deveni celebri în toată țara. Cu toate că nu mai este la București, Vulpița nu a renunțat la rețelele de socializare. În urmă cu câteva zile, tânăra a dezvăluit cu ce se ocupă de când a ajuns acasă. Aceasta s-a filmat în timp ce culegea struguri împreună cu soțul ei, Viorel.

“La vie la cules de struguri. @stegaruvioreloficial Ați văzut filmarea de pe canalul de YouTube?”, a scris Vulpița pe Instagram.

Vulpița și Viorel Stegaru nu au plecat cu buzunarele goale de la Antena 1. Potrivit Cancan.ro, site-ul nr.1 din România, soții Stegaru încasau 2000 de euro pe lună pentru a apărea la televizor. În plus, vizualizările de pe Youtube le-au adus sume importante în cont.

Vulpița și Viorel au avut coronavirus

În urmă cu două luni, Vulpița și Viorel au fost diagnosticați cu COVID-19. Mirela Vaida a povestit că totul a pornit de la momentul în care Veronica Stegaru s-a întors de la Blăgești și a început să se simtă din ce în ce mai rău.

‘Urma să mă cablez și în acel moment au venit rezultatele, pentru că noi am fost precauți și bine am făcut că am fost precauți. Veronica s-a întors de la Blăgești, după ce a fost plecată timp de câteva zile, pentru că a vrut să evadeze. La noi se respectă toate regulile impuse de cei de la DSP în această pandemie’, a declarat prezentatoarea emisiunii ”Acces Direct’, Mirela Vaida, citată de spynews.ro.

citește și...