Vulpița a revenit la emisiunea ‘Acces direct’! Ce a transmis tânăra celor care o urmăresc: ‘Merit o viață mai bună’

21.07.2020, 16:33
Vulpița a revenit la emisiunea 'Acces direct'! Ce a transmis tânăra celor care o urmăresc: 'Merit o viață mai bună'
Vulpița a revenit la emisiunea 'Acces direct'! Ce a transmis tânăra celor care o urmăresc: 'Merit o viață mai bună'

Surpriză mare pentru telespectatorii emisiunii ‘Acces direct’! Vulpița, pe numele ei adevărat Veronica Stegaru, a revenit în cadrul show-ului de la Antena 1, după ce în urmă cu o săptămână luase decizia de a părăsi Capitala pentru a se întoarce în satul natal Blăgești.

Soția lui Viorel Stegaru a apărut luni, 21 iulie, în emisiunea ‘Acces direct’ complet schimbată. Tânăra din județul Vaslui a dorit să îi facă o surpriză partenerului său și s-a vopsit roșcată.

‘Viorel știe? Nu-ți stă rău. Veronica s-a făcut roșcată ca să fie mai aproape de Vulpița. Îți stă bine, e un reflex de castaniu roșcat. Acum îți pune ochii în evidență mai tare’, a fost reacția Mirelei Vaida, în momentul în care a văzut-o pe Vulpița intrând în platoul de la Antena 1.

S-a împăcat cu Viorel

În plus, Veronica s-a împăcat cu Viorel și a decis să îi mai dea o șansă acestuia. De data aceasta, tânăra i-a pus două condiții bărbatului: să nu se mai poarte urât cu ea, iar fiica lor să locuiască alături de ei.

Cei doi soți au fost prezenți din nou în platoul emisiunii ‘Acces direct’, iar tânăra nu a ezitat să fie afectuoasă cu Viorel, căruia i-a mărturisit că i-a lipsit enorm.

‘Să muncim și să ne luăm fata. Atât imi doresc. Îl iubesc pe Viorel. Mi-am dat seama de când i-am dus lipsa. Să văd și ceva la el schimbat. Să fie mai dulce cu mine, mai tandru, să aducă și el fata’, a dezvăluit Vulpița.

În urmă cu câteva zile, Viorel Stegaru a mărturisit că nu poate trăi fără mama copilului său și a implorat-o să se întoarcă la el.

Cum să nu o iubesc, dacă nu o iubeam, nu mai eram aici. Nu știu câte zile mai resist singur aici. Fac orice ca să vină înapoi. Eu cred că o să vină’, a declarat Viorel Stegaru.

Emily Burghelea a făcut dezvăluiri șocante despre cei doi

Emily Burghelea, fosta asistentă a emisiunii de la Antena 1, și-a pierdut locul de muncă după ce a scos la iveală faptul că Veronica era bătută de partenerul său, iar staff-ul emisiunii nu lua atitudine.

‘Au luat doi oameni de la țară, care nu au avut niciodată nimic, și le-a pus la picioare o lume opulentă. Apartament de lux, mașină cu șofer. Le-a explicat cât de iubiți sunt de public, ce mari vedete au ajuns ei. Iar din acel moment, nici Vulpița și nici Viorel nu au mai fost la fel. Ea s-a schimbat mult, a început să se simtă ca o vedetă, să aibă pretenții de vedetă. Oamenii aceștia au ajuns să se creadă staruri internaționale.Lucru care a început să îi deranjeze pe producătorii emisiunii, pentru că erau obișnuiți ca cei doi soți să nu iasă din cuvântul lor’, au dezvăluit surse din Antena 1, pentru playtech.ro. 

citește și...