Vulpița a revenit la emisiunea ‘Acces direct’! Ce a transmis tânăra celor care o urmăresc: ‘Merit o viață mai bună’

21.07.2020, 16:33
Vulpița a revenit la emisiunea 'Acces direct'! Ce a transmis tânăra celor care o urmăresc: 'Merit o viață mai bună'

Surpriză mare pentru telespectatorii emisiunii ‘Acces direct’! Vulpița, pe numele ei adevărat Veronica Stegaru, a revenit în cadrul show-ului de la Antena 1, după ce în urmă cu o săptămână luase decizia de a părăsi Capitala pentru a se întoarce în satul natal Blăgești.

Soția lui Viorel Stegaru a apărut luni, 21 iulie, în emisiunea ‘Acces direct’ complet schimbată. Tânăra din județul Vaslui a dorit să îi facă o surpriză partenerului său și s-a vopsit roșcată.

‘Viorel știe? Nu-ți stă rău. Veronica s-a făcut roșcată ca să fie mai aproape de Vulpița. Îți stă bine, e un reflex de castaniu roșcat. Acum îți pune ochii în evidență mai tare’, a fost reacția Mirelei Vaida, în momentul în care a văzut-o pe Vulpița intrând în platoul de la Antena 1.

S-a împăcat cu Viorel

În plus, Veronica s-a împăcat cu Viorel și a decis să îi mai dea o șansă acestuia. De data aceasta, tânăra i-a pus două condiții bărbatului: să nu se mai poarte urât cu ea, iar fiica lor să locuiască alături de ei.

Cei doi soți au fost prezenți din nou în platoul emisiunii ‘Acces direct’, iar tânăra nu a ezitat să fie afectuoasă cu Viorel, căruia i-a mărturisit că i-a lipsit enorm.

‘Să muncim și să ne luăm fata. Atât imi doresc. Îl iubesc pe Viorel. Mi-am dat seama de când i-am dus lipsa. Să văd și ceva la el schimbat. Să fie mai dulce cu mine, mai tandru, să aducă și el fata’, a dezvăluit Vulpița.

În urmă cu câteva zile, Viorel Stegaru a mărturisit că nu poate trăi fără mama copilului său și a implorat-o să se întoarcă la el.

Cum să nu o iubesc, dacă nu o iubeam, nu mai eram aici. Nu știu câte zile mai resist singur aici. Fac orice ca să vină înapoi. Eu cred că o să vină’, a declarat Viorel Stegaru.

Emily Burghelea a făcut dezvăluiri șocante despre cei doi

Emily Burghelea, fosta asistentă a emisiunii de la Antena 1, și-a pierdut locul de muncă după ce a scos la iveală faptul că Veronica era bătută de partenerul său, iar staff-ul emisiunii nu lua atitudine.

‘Au luat doi oameni de la țară, care nu au avut niciodată nimic, și le-a pus la picioare o lume opulentă. Apartament de lux, mașină cu șofer. Le-a explicat cât de iubiți sunt de public, ce mari vedete au ajuns ei. Iar din acel moment, nici Vulpița și nici Viorel nu au mai fost la fel. Ea s-a schimbat mult, a început să se simtă ca o vedetă, să aibă pretenții de vedetă. Oamenii aceștia au ajuns să se creadă staruri internaționale.Lucru care a început să îi deranjeze pe producătorii emisiunii, pentru că erau obișnuiți ca cei doi soți să nu iasă din cuvântul lor’, au dezvăluit surse din Antena 1, pentru playtech.ro.