Mirela Vaida, despre Vulpița și Viorel. ”Au fost un fenomen”

02.11.2020, 09:35
Mirela Vaida, despre Vulpița și Viorel. ”Au fost un fenomen”
Mirela Vaida, despre Vulpița și Viorel. ”Au fost un fenomen”

Mirela Vaida a vorbit despre Vulpița, pe numele ei real Veronica, și soțul acesteia, Viorel Stegaru, care au fost invitați permanenți la emisiunea ”Acces Direct” luni de zile.

Vulpița și Viorel Stegaru au făcut show în cadrul emisiunii ”Acces Direct”, moderată de Mirela Vaida la postul de televiziune Antena 1. Prezența celor doi timp de luni de zile pe micile ecrane a stârnit numeroase controverse. Despre Vulpiția și Viorel și controversele stârnite de aceștia a vorbit Mirela Vaida, prezentatoarea emisiunii ”Acces Direct”, într-un interviu pentru revista Viva.

”Valul de hate venea odată cu audiența foarte mare pe care a făcut-o acest subiect şi mi-am dat seama că oamenii nu sunt sinceri. Tu nu ai cum să critici în fiecare zi subiectul, dacă nu îl urmăreşti, şi atunci întrebarea este: de ce îl urmăreşti? Pentru că te intrigă ceea ce vezi? Pentru că nu te lasă indiferent? Şi atunci cum mă faci pe mine, producător, realizator sau prezentator de televiziune, să mă opresc cu acest subiect, când ştiu că ție îți place să te uiți? Căci despre asta e vorba în televiziune, despre a capta interesul publicului.El n-are decât să te blameze, să te judece, dar dacă el nu schimbă canalul, înseamnă că el te vrea acolo. Aşa că mă ridic deasupra acestor critici şi voi spune că da, Vulpița şi Viorel au fost un fenomen. Astfel de personaje au făcut deliciul publicului, pentru că ei vin cu poveşti desprinse din viața reală, indiferent de studiile, educația, oraşul din care vin şi multe alte criterii sociale, economice şi intelectuale”, a declarat Mirela Vaida.


Mirela Vaida: ”Telespectatorii ar trebui să învețe să nu mai judece oamenii după aparențe”

Pentru aceeași sursă, Mirela Vaida a mai explicat și ce anume ar trebui să înțeleagă telespectatorii din povestea Vulpiței și a lui Viorel Stegaru.

Mirela Vaida susține că cei doi au vorbit despre lucruri foarte simple, pe care toți le înțelegem şi toți le trăim.

”Da, telespectatorii ar trebui să învețe să nu mai judece oamenii după aparențe, să învețe că, dincolo de haina pe care o porți, de vocabularul mai sărăcăcios sau nu, de studiile pe care le ai, tu ca om, dezbrăcat de toate aceste „haine ești acelaşi. Ai aceleaşi frustrări, aceleaşi gelozii, aceeaşi patimă în a iubi, aceleaşi probleme de cuplu – vorbim despre infidelitate, minciună, rezistență în fața criticilor, cearta cu socrii, a pleca sau nu din locul natal, eu cred că lucrurile astea sunt în fiecare dintre noi, indiferent de cât de diferiți suntem. Oamenii ăştia au vorbit despre lucruri foarte simple, pe care toți le înțelegem şi toți le trăim. Au venit, au arătat că au captat atenția lumii şi au plecat înapoi acasă. Au trăit o experiență nemaipomenită şi au arătat că #sieupot”, a mai declarat moderatoarea emisiunii ”Acces Direct”.

citește și...