Când naște Vulpița. Ce le-a transmis Veronica Stegaru fanilor

28.02.2021, 13:21
Când naște Vulpița. Ce le-a transmis Veronica Stegaru fanilor
Când naște Vulpița. Ce le-a transmis Veronica Stegaru fanilor

Vulpița, pe numele său real Veronica Stegaru, a dezvăluit cât mai are până devine mămică pentru a doua oară.

Vulpița, pe numele său real Veronica, și soțul ei, Viorel Stegaru, urmează să devină părinți pentru a doua oară. Cei doi urmează să aibă un băiețel. Vulpița i-a anunțat pe fanii săi din mediul online că a intrat în prima săptămână din luna a șaptea de sarcină. ”Să aveți wekend frumos! ? Am intrat în prima săptămână din luna 7 ❤️❤️????”, a scris Vulpița pe Instagram.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Veronica vulpita (@veronica_vulpita_oficial)

Vulpița va naște în luna aprilie sau mai. Veronica și Viorel Stegaru din Blăgești mai au o fetiță.

Ce spunea Mirela Vaida despre Vulpița și Viorel

Mirela Vaida a fost ținta multor comentarii din cauza Vulpiței și a lui Viorel, pe care i-a tot avut invitați în emisiunea ”Acces Direct”, pe care o moderează la Antena 1.

Înt-un interviu pe care l-a acordat în urmă cu ceva timp pentru dcnews.ro, Mirela Vaida a comentat despre cei doi.

„Lumea a înțeles că ei (n.r. Vulpița și Viorel) sunt autentici. Au doze de naivitate din cauza locului din care vin, a mediului și condițiilor materiale, educaționale, politice. Ei sunt niște victime, iar noi i-am luat cu sensul de a încerca să le dăm o altă cotitură în viață. Eu nu știu dacă ei vor reuși să facă ceva cu treaba aceasta. Eu le spun, în fiecare zi, că au o șansă! Trec acum prin niște experiențe care le-au schimbat radical viața. Toată lumea îi cunoaște. Eu cred că este o mare diferență între Veronica de acum patru luni și Veronica cea de astăzi. Ce mă doare pe mine cel mai tare este că se exagerează. De ce? Pentru că audiența este mare. Dacă audiența nu ar fi fost mare, concurența și toți cei care au interesul ca acest subiect să dispară de la televizor nu ar fi avut nicio problemă cu noi”, a declarat Mirela Vaida.

citește și...