Vulpița a confirmat că este însărcinată! Cum s-a filmat după ce s-a aflat că va deveni iar mamă

19.10.2020, 14:45
Vulpița a confirmat că este însărcinată! Cum s-a filmat după ce s-a aflat că va deveni iar mamă
Vulpița urmează să devină pentru a doua oară mamă

În urmă cu mai bine de o săptămână, Viorel Stegaru, soțul Vulpiței, a declarat la Antena 1 că tânăra este însărcinată pentru a doua oară. De mai bine de două luni, cei doi soți au revenit în satul natal Blăgești, după ce au renunțat să mai apară la emisiunea ‘Acces direct’, de la Antena 1.

Vulpița este gravidă

‘Noi muncim. De o lună de zile, viața e bună, dar acum mergem să facem un control să vedem cum e Veronica cu sarcina. Este însărcinată într-o lună și șapte săptămâni.

Ea și-a dorit, este veselă, dar e și bine și rău. Undeva pe la sfârșitul lui aprilie ar trebui să nască. Noi n-am crezut și am făcut 10 teste, dar a ieșit ce a trebuit. Dacă e băiețel o să-l cheme Radu, dacă e fetiță o să aibă două nume: Doinița și numele dumneavoastră. Și nașii tot acolo la emisiune sunt’, a spus Viorel Stegaru, într-o intervenție telefonică la ‘Acces direct’.

La scurt timp după ce Viorel a anunțat că Veronica este iar gravidă, aceasta a publicat un clip cu ea, pe rețelele de socializare. Îmbrăcată cu o rochie scurtă, maro, tânăra și-a etalat cu mândrie burtica de gravidă.

Veronica Stegaru urmează să devină pentru a doua oară mamă, anul viitor, în luna aprilie. Ea și Viorel mai au împreună o fetiță de trei ani.

”DA. Sunt însărcinată și suntem foarte fericiți. Mulțumim tuturor pentru mesaje”, a scris atunci Veronica Stegaru, e Instagram.

Vulpița și Viorel Stegaru au rămas fără ajutorul social

Lovitură dură pentru Vulpița și Viorel Stegaru

Primarul Alec Chirilă le suspendase încă de anul trecut ajutorul social, datorită faptului că era supărat că a făcut comuna de râs. Din păcate pentru Vulpița și soțul său, Viorel, primarul a candidat din nou din partea PSD la alegerile locale și a mai câștigat un nou mandat în satul din Vaslui, scrie Wowbiz. 

Astfel, Vulpița și Viorel Stegaru nu vor mai primi nici un ajutor de la Primărie pe viitor. În urmă cu câteva luni, Alec Chirilă, primarul reales din Blăgești, declara public că staff-ul emisiunii de la Antena 1 exploatează naivitatea soților Stegaru. Deranjată de afirmațiile bărbatului, Mirela Vaida a răbufnit la vremea respectivă.

Domnule primar, dacă eu, prezentatorul acestei emisiuni, mi-aş permite să spun de vreun invitat de-al meu că este ieftin la minte, eu aş fi imediat, dar imediat, în secunda doi, sancţionată, domnule primar. Dumneavoastră, pe poziţiile publice pe care le ocupaţi, votat fiind de aceşti oameni ieftini la minte, cum vă permiteţi? Nu vreţi să le scoatem un certificat medico-legal şi să nu vă mai voteze?

Că înţeleg că la vot ei sunt egali şi cu doctorii şi cu profesorii şi cu corporatiştii şu cu dumneavoastră, domnule primar, care sunteţi mai deştept. Păi dumneavoastră nu cumva sunteţi pe poziţia asta de primar datorită ăstora ieftini la minte, domnule primar? Cum vă permiteţi să spuneţi aşa ceva??’, l-a apastrofat Mirela Vaida, în direct la tv, pe primarul din Blăgești.

citește și...