“Vrem să ne cerem scuze pentru Messi”: Un fan mexican îi cere scuze Antonelei Rocuzzo

16.12.2022, 15:24

După toate controversele generate de o înregistrare video în care Lionel Messi ar fi lovit cu piciorul tricoul Mexicului în vestiarul naționalei Argentinei, după victoria în fața tricolorilor, un fan mexican i-a cerut scuze soției lui Lionel Messi, Antonela Rocuzzo, pentru această situație.

Din această cauză, un val de comentarii negative s-a abătut asupra starului argentinian, inclusiv Saúl Canelo Álvarez amenințându-l public pe Lionel prin intermediul rețelelor de socializare, deși câteva zile mai târziu acesta și-a cerut scuze pentru acest lucru.

El s-a întâlnit cu Antonella Rocuzzo în Qatar și nu a ezitat să își exprime regretul pentru ceea ce i s-a întâmplat lui Messi. Una dintre cele mai mari controverse din timpul Cupei Mondiale din Qatar a fost “lupta” dintre Canelo Alvarez și Lionel Messi, boxerul acuzându-l pe fotbalist că nu a respectat tricoul mexican după victoria Argentinei cu 2-0 în fața Mexicului în faza grupelor, transmite msn.com.

“Vrem să ne cerem scuze pentru Messi”: Un fan mexican îi cere scuze Antonelei Rocuzzo

Chestiunea a scăpat de sub control din cauza tweet-urilor aprinse ale pugilistului. În cele din urmă a sfârșit prin a-și cere scuze și totul a fost doar o poveste amuzantă. Însă mexicanii nu au uitat ce s-a întâmplat, iar un fan nu a ezitat să îi ceară scuze soției lui Leo.

Videoclipul îl arată pe fanul care se apropie de Antonella și îi cere scuze. “Bună, Antonela, salutări din Mexic! Vrem să ne cerem scuze pentru chestia cu Messi. Pentru că nu este adevărat, nu-i așa? Mulțumesc!”. Soția lui Leo nu a răspuns, dar a lăsat un gest de mulțumire față de mexican.

Cele mai sincere scuze

După tweet-ul controversat al lui Canelo, mai mulți fotbaliști și jurnaliști au intrat în dispută. În timp ce majoritatea l-au susținut pe jucător, alții au fost de acord cu Canelo și l-au criticat pe jucător. Unul dintre cei care au reacționat cel mai vehement a fost Kun Aguero, un prieten apropiat al lui Messi. Acesta a schimbat câteva mesaje cu boxerul, iar spiritele s-au încins.

Messi are șansa de a câștiga Cupa Mondială duminica viitoare, când Argentina va înfrunta Franța în finală. Este ultima șansă a jucătorului de a câștiga cel mai important trofeu al carierei sale. El are cinci goluri și trei pase decisive în acest turneu.

citește și...