Antonela Roccuzzo l-a imitat pe Lionel Messi. Clipul a făcut rapid înconjurul lumii

12.12.2022, 12:57

În urmă cu câteva ore a devenit viral un videoclip în care Antonela Roccuzzo poate fi văzută folosind expresia lui Lionel Messi: “La ce te uiți, bobo? Clipul a făcut rapid înconjurul lumii după ce a fost postat pe TikTok de un utilizator arab (@sam02020006), care a surprins-o pe soția și familia lui La Pulga părăsind stadionul Lusail din Qatar după meciul din semifinala dintre Argentina și Olanda de la Cupa Mondială din 2022.

În înregistrarea video, care a adunat deja peste 2 milioane de vizualizări și peste 300.000 de “like-uri”, Roccuzzo a fost filmată alături de copiii ei și de familia lui Messi la ieșirea de pe stadion. Într-o noapte care s-a transformat într-o petrecere pentru fiecare argentinian, femeia de afaceri a decis să nu rămână în urmă și să îi trimită un semn de susținere soțului ei. Merită să ne amintim că expresia a apărut în timp ce căpitanul echipei naționale a Argentinei dădea un interviu după meci. În acel moment, jucătorul Wout Weghorst, numărul 19 al Olandei, și-a încrucișat din nou privirile cu La Pulga și nu și-a ascuns furia.

După o zi zbuciumată, în care Argentina și echipa Olandei au primit câte cinci cartonașe galbene, pe lângă lovituri și insulte, Messi a respins în direct și în direct unul dintre cei mai buni jucători din Olanda. “La ce te uiți, prostule, la ce te uiți? Haide, du-te acolo…”, a spus căpitanul argentinian, înainte de a continua interviul cu jurnalistul Gaston Edul.

“Mi-o pot imagina spunând asta toată ziua”

Ulterior, utilizatorul TikTok l-a recunoscut pe Roccuzzo și a surprins momentul în care ea și o altă persoană glumeau pe stradă cu expresia lui Messi: “La ce te uiți, prostuțule? Râzând și într-o manieră relaxată, și-au continuat drumul cu cei trei copii ai cuplului. În acest fel, femeia de afaceri a precizat încă o dată sprijinul necondiționat pe care îl oferă celor 10.

Între timp, o serie de comentarii în favoarea lui Roccuzzo au fost reflectate în publicație. “Fără îndoială, Antonela i-a dat caracterul lui Messi”; “A venit atât de natural pentru regina noastră. Cred că ea l-a învățat pe Messi” și “Mi-o pot imagina spunând asta toată ziua”, sunt câteva dintre mesajele utilizatorilor în ton cu videoclipul viral.

Antonela Roccuzzo a arătat cum arată bradul de Crăciun al lui Messi

Înainte de situația în care Antonela Roccuzzo s-a lăsat văzută mai natural și fără presiunea camerelor de luat vederi strigând: “La ce te uiți, bobo?”, ea a împărtășit pe 8 decembrie, prin intermediul contului său oficial de Instagram, o imagine tandră și cu o semnificație aparte. În urmă cu câteva săptămâni, femeia de afaceri și fiii ei, Thiago, Mateo și Ciro, au călătorit în Qatar pentru a-l însoți pe Lionel Messi la cea de-a cincea sa Cupă Mondială.

Spre deosebire de edițiile precedente, care s-au desfășurat între iunie și iulie, Cupa Mondială din 2022 a început pe 20 noiembrie și se va desfășura până pe 18 decembrie. Din acest motiv, familia a decis să instaleze în prealabil bradul de Crăciun. Nu era însă una obișnuită, ci avea un detaliu “magic” care a furat toate privirile.

Cei de la Messi au decorat bradul în auriu cu sfere de diferite tonuri, texturi și dimensiuni, cu câteva ornamente și panglici. Bradul de la 10 avea un glob special care a atras atenția tuturor. Motivul? Era din Harry Potter și avea câteva elemente iconice, cum ar fi imaginea lui Hedwig, bufnița vrăjitorului. “Important este să nu te oprești niciodată din visat”, a scris Roccuzzo în postare.

citește și...