Cum arăta Irina Rimes înainte să devină cunoscută în România. Nu seamănă deloc cu juratul de astăzi al emisiunii Vocea României FOTO

26.01.2020, 18:21

Irina Rimes, pe numele ei adevărat Irina Rîmeș, este una dintre cele mai de succes cântărețe de la noi. Originară din Republica Moldova, ea a devenit cunoscută în 2012, după ce a participat la show-ul de talente ‘Fabrica de staruri’, unde a ajuns până în finală.

Cum arăta Irina Rimes înainte să devină cunoscută în România

Înainte de a lansa prima piesă în 2016, Irina Rimes arăta complet diferit de cum se prezintă astăzi. Avea un stil vestimentar simplu și îndrăznea să poarte ținute mai sexy.

La vremea respectivă, solista a luptat din răsputeri să fie remarcată pe piața muzicală din România și a lansat melodia ‘Visele’, care a prins destul de bine la public.

În doar câteva luni, Irina Rimes a spart toate topurile cu prima piesă, care a ocupat locul 1 în clasamentele radio din România.

‘Acesta este primul videoclip din proiectul Irina Rimes. Deci, da, este primul în care apar aşa îndrăzneţ şi pe care mi-l asum şi care mă caracterizează’, declara solista pentru Click!

Mai apoi, au urmat și alte hituri, precum „Ce s-a întâmplat cu noi”, „Bolnavi amândoi”, „Nu știi tu să fii bărbat”. Ușor, ușor, solista a ajuns să fie cooptată în cele mai tari proiecte de televiziune.

Din 2018 este unul dintre cei patru antrenori ai emisiunii Vocea României, iar în 2019, revista Forbes România a inclus-o în topul celor mai de succes tineri din generația sub 30 de ani.

Irina Rimes a lansat și numeroase cântece pentru alte artiste, printre acestea numărându-se Andra, Inna, Alina Eremia, Raluka sau Antonia.

citește și...