Dragoș Moldovan a câștigat „Vocea României”! Ce spune despre premiul de 100.000 de euro 

21.12.2019, 11:53
Dragoș Moldovan a câștigat „Vocea României”! Ce spune despre premiul de 100.000 de euro 
Dragoș Moldovan a câștigat „Vocea României”!

Dragoș Moldovan a câștigat „Vocea României”. Imediat după victorie, tânărul din echipa lui Tudor Chirilă a făcut primele declarații. 

Aseară a avut loc finala „Vocea României” din 2019, iar Dragoș Moldovan, unul dintre concurenții din echipa lui Tudor Chirilă, a fost desemnat câștigător. Vizibil emoționat, solistul a vorbit despre victorie, pentru Pro TV. 

Dragoș Moldovan a câștigat „Vocea României”!

„Mulțumesc mult tuturor celor care m-au susținut și m-au votat. Încă nu îmi dau seama cum mă simt. Trebuie să mai treacă vreo oră așa să mă liniștesc și să-mi dau seama de ce tocmai s-a întâmplat. Am spus mereu că de când am venit la acest concurs nu mi-am făcut niciun fel de așteptări și am vrut dar să cânt cât mai bine și să trăiesc momentele atunci pe scenă. A fost un drum foarte fain, în care am cunoscut mulți oameni faini”, a spus Dragoș.

Tudor Chirilă l-a felicitat imediat pe concurentul din echipa sa: „Eu îl felicit pe Dragoș că a reușit să termine această finală. Multă lume nu se gândește poate la gradul de dificultate al pieselor pe care le-a avut el și ce înseamnă să supraviețuiești unui asemenea show. Suntem toți sfârșiți după un asemenea show”. 

Dragoș Moldovan a vorbit și despre marele premiu, în valoare de 100.000 de euro: „Nu m-am gândit, pentru că este o sumă mare pe care sincer nu am avut-o încă în mână și nici nu mi-am imaginat cum ar fi. Și prefer să spun că încă nu știu ce o să fac cu ei, decât să spun că… Încă nu m-am gândit, cred că mai am timp câteva zile să îmi revin după această experiență și să mă gândesc ce aș putea face cu atâția bani”.

citește și...