Vloggerul Alexandru Bălan a fost reținut de Poliție! Tânărul a fost scos în cătușe din sediu

09.06.2020, 23:30
Vloggerul Alexandru Bălan a fost reținut de Poliție! Tânărul a fost scos în cătușe din sediu
Vloggerul Alexandru Bălan a fost reținut de Poliție! Tânărul a fost adus în cătușe de oamenii legii

Informație de ultimă oră despre vloggerul Alexandru Bălan! Tânărul cunoscut pe YouTube sub numele ‘Colo’ a fost reținut, marți seară, 9 iunie, de polițistii de la secția 9 din București, scrie Digi24. El a fost audiat mai multe ore și va sta în arest pentru 24 de ore. ‘Colo’ a fost scos cu cătușe din sediul instituției.

Alexandru Bălan a fost reținut

‘În urmă informațiilor apărute în media, cu privire la anumite declarații ale unui bărbat ce activează în zona on-line, Direcția Generală de Poliţie a Municipiului București s-a sesizat din oficiu și a demarat verificări pentru stabilirea situației de fapt și de drept’, au transmis reprezentanți IGPR, notează Libertatea.ro.

Vloggerul Alexandru Bălan a provocat o adevărată isterie în mediul online, după ce a instigat la violență asupra minorilor, inclusiv la violarea acestora.

Ce acuzații i se aduc lui Alexandru Bălan

Acesta a intrat în atenția Poliției, după ce pe internet a ieșit la iveală un video în care instiga la hărțuire sexuală împotriva adolescentelor.

foto: Inquam / Octav Ganea

Alexandru Bălan povestea, într-un videoclip postat pe YouTube, o experiență personală cu o fată de 16 ani. El afirma că unele adolescente merită ‘să le ții cu capul de pereți, să le pui piciorul pe față’.

‘La modul cu picioare-n gură, s-o scuipi în gură, să-i zici “Oh! Cine-i tăticul tău”, să-i dai cu palme, s-o ţii cu capul de pereţi, să-i pui aşa piciorul pe faţă… Eu am nişte fetişuri mai ciudate, ştii, gen, adică aia se vedea că-i place şarpele. Adică, credeţi-mă, că astea nu trebuie iertate’, a spus Bălan pe stream-ul live.

Pe 1 iunie, acesta își cerea scuze cu privire la dezvăluirile șocante de pe Youtube.

‘Vă spun sincer, respect toate femeile pentru că eu am fost crescut alături de mama mea, ea mi-a oferit cea mai bună educaţie şi mi-a spus să respect toate femeile din această lume. Credeţi-mă că sunt cu o fată de 6 ani de zile. Este iubita mea, o iubesc ca pe ochii din cap şi niciodată nu am ridicat mâna la ea. Nu sunt de acord cu violenţa faţă de femei. Nu aş fi vrut niciodată să jignesc, în mod oficial, pe cineva. Chiar şi neoficial’, a mai spus el, afirmând că nu a fost agresiv cu iubita lui de șase ani.

citește și...