Cum se apără vloggerul care a instigat la violențe împotriva minorelor. Alexandru Bălan e anchetat de Poliție

03.06.2020, 15:10
Cum se apără vloggerul care a instigat la violențe împotriva minorelor. Alexandru Bălan e anchetat de Poliție
Vloggerul Alexandru Bălan și-a cerut scuze/ foto: captura video

Alexandru Bălan, vloggerul care a instigat la violențe împotriva minorelor, se apără într-un clip postat pe Youtube. Tânărul de 28 de ani, cunoscut sub numele de Colo în mediul online, este urmărit de peste 850.000 de persoane pe contul de Youtube.

Într-un episod, cu un limbaj explicit, acesta a cam gafat și le-a explicat adolescenților, cum ar proceda cu o minoră de 16 ani.

Acest lucru, însă, i-a adus acum necazuri! Alexandru Bălan este cercetat de Poliția Capitalei, pentru fapte de instigare la violarea minorelor.

Vloggerul Alexandru Bălan și-a cerut scuze

Vloggerul a relatat o experiență personală, în care era implicată o minoră de 16 ani. După ce subiectul a luat amploare în mediul online, Alexandru Bălan a dorit să-și ceară scuze și a explicat, pas cu pas, cum a ajuns să facă afirmaţiile incriminatorii.

El a mărturisit că, atunci când a filmat acel vlog, nu avea cea mai bună mentalitate, ci era doar un show de entertainment.

‘Tot acest clip este extras dintr-un live de divertisment pe care l-am făcut acum câţiva ani. A fost o glumă extraordinar de proastă. Îmi cer scuze în mod oficial pentru că clipul meu a deranjat. Nu reprezintă în niciun caz nici valorile mele morale, nici felul meu de gândire. 

‘Vă spun sincer, respect toate femeile pentru că eu am fost crescut alături de mama mea, ea mi-a oferit cea mai bună educaţie şi mi-a spus să respect toate femeile din această lume. Credeţi-mă că sunt cu o fată de 6 ani de zile. Este iubita mea, o iubesc ca pe ochii din cap şi niciodată nu am ridicat mâna la ea. Nu sunt de acord cu violenţa faţă de femei. Nu aş fi vrut niciodată să jignesc, în mod oficial, pe cineva. Chiar şi neoficial’, a mai spus el, afirmând că nu a fost agresiv cu iubita lui de șase ani.

Este anchetat de Poliție

Poliţia Capitalei a deschis deja o anchetă, după ce Alexandru Bălan a povestit că unele adolescente merită „să le dai cu palmele, să le ţii cu capul de pereţi, să le pui piciorul pe faţă”.

‘În urmă informaţiilor apărute în media, cu privire la anumite declaraţii ale unui bărbat ce activează în zona online, Direcţia Generală de Poliţie a Municipiului Bucureşti s-a sesizat din oficiu şi a demarat verificări pentru stabilirea situaţiei de fapt şi de drept’, a precizat luni, 1 iunie, Poliţia Capitalei.

citește și...