Vloggerii din România, revoltați de mesajul transmis de Alexandru Bălan despre agresiunea asupra minorelor

04.06.2020, 12:36
Vloggerii din România, revoltați de mesajul transmis de Alexandru Bălan despre agresiunea asupra minorelor
Colegii lui Alexandru Bălan au luat atitudine

Vloggerul Alexandru Bălan, cunoscut drept Colo, a stârnit o adevărată revoltă în mediul online, după ce a descris în amănunt, într-un live stream, cum ar viola fetele minore care se îmbracă prea sumar. Toate dezvăluirile șocante au fost făcute în urmă cu câțiva ani.

Tânărul de 28 de ani este urmărit pe canalul de Youtube de peste 800.000 de abonaţi, majoritatea adolescenți cu vârste sub 18 ani

Colegii lui Alexandru Bălan au luat atitudine

‘La modul cu picioare-n gură, s-o scuipi în gură, să-i zici “Oh! Cine-i tăticul tău”, să-i dai cu palme, s-o ţii cu capul de pereţi, să-i pui aşa piciorul pe faţă… Eu am nişte fetişuri mai ciudate, ştii, gen, adică aia se vedea că-i place şarpele. Adică, credeţi-mă, că astea nu trebuie iertate’, a spus Bălan pe stream-ul live.

De asemenea, în 2019, el a mai publicat un alt video în care înjura şi povestea cum a lovit ‘o blondă de la Untold’, pentru că i-ar fi furat locul în faţa scenei.

Afirmațiile lui au revoltat o țară întreagă, iar Poliția a intrat deja pe fir. Pe de altă parte, nici colegii lui nu îi țin partea și au luat atitudine.

Ceea ce se întâmplă acum cu filmulețul care circulă zilele astea e înfiorător’

Vloggerița RUX a reacționat dur la mesajul lui ‘Colo’, prin care instigă la agresiuni sexuale împotriva minorelor.

‘Ceea ce se întâmplă acum cu filmulețul care circulă zilele astea e înfiorător. Eu nu-i înțeleg pe părinții care văd ce se întâmplă în spațiul virtual și nu iau măsuri. Nu se duc să verifice telefoanele copiilor, să vadă ce urmăresc ei sau pe cine urmăresc, să vadă ce fac.

‘Ceea ce a spus el legat de femei, că trebuie agresate doar pentru că se îmbracă în pantaloni scurți sau ce mai purtăm noi uneori, este o mentalitate pe care nu am auzit-o doar la el. Este mentalitatea per ansamblu a acestei țări. Cumva, reacții de genul mai vin și din partea femeilor, cum că femeia trebuie pedepsită pentru orice greșeală morală. Asta e ciudat. Cred că o femeie, dacă ar omorî pe cineva, n-ar fi așa o problemă, dar dacă se poartă cu pantaloni scurți s-a terminat lumea’, a spus RUX, pentru Libertatea.ro.

citește și...