Vlăduța Lupău, super solicitată. ”Dacă dorești să te înveselești alături de mine, trebuie să pui mâna pe telefon caz cu un an jumătate înainte”

06.12.2020, 11:38
Vlăduța Lupău, super solicitată. ”Dacă dorești să te înveselești alături de mine, trebuie să pui mâna pe telefon caz cu un an jumătate înainte”
Vlăduța Lupău, super solicitată. ”Dacă dorești să te înveselești alături de mine, trebuie să pui mâna pe telefon în cel mai fericit caz cu un an jumătate înainte”

Binecunoscuta cântăreață Vlăduța Lupău a povestit că înainte de pandemie avea agenda supra aglomerată.

Vlăduța Lupău, în vârstă de 29 de ani, abia mai făcea față evenimentelor la care era invitată să cânte înainte de criza provocată de pandemia de coronavirus. “Am foarte multe solicitări, tocmai de aceea nu cânt la un eveniment de la început până la sfârșit. Eu merg pe programe și stau cel mult două ore. Punctez astfel trei, patru evenimente pe zi. Chiar și așa, dacă dorești să te înveselești alături de mine, trebuie să pui mâna pe telefon în cel mai fericit caz cu un an jumătate înainte! Dacă vorbim, bineînțeles, de zilele din weekend”, a declarat Vlăduța Lupă pentru revista Taifasuri, citată de click.ro.

Ea a explicat că nu cântă niciodară de Crăciun, pentru că de sărbători îi place să fie alături de familie. “Pentru mine, sărbătoarea Crăciunului este sfântă! Atunci este timpul petrecut cu cei dragi, niciodată nu cânt. Publicul își are locul său în inima mea tot anul, dar sărbătorile sunt numai pentru familie”, a adăugat interpreta.

Vlăduța Lupău a plecat de la primul spectacol plângând

Cântăreața și-a amintit și de îmnceputurile sale în ceea ce privește mâuzica.

Artista a spus că la primul ei spectacol a fugit de pe scenă plângând.

“Începutul meu, a fost unul simplu. Copil fiind, părinții m-au înscris la tot felul de activități. Așa am ajuns și la cercul de folclor de la Clubul copiilor din Șimleul Silvaniei, orașul meu natal. Am debutat în cadrul unui spectacol și fiind primul, a fost plin de emoții și de rușine. De ce? Am fugit de pe scenă plângând. Promițător început, nu? Dar nu m-am lăsat și am tot muncit pentru că îmi doream să ajung un artist. Am înțeles că muzica va face parte totdeauna din viața mea când am început să primesc și aprecieri din partea oamenilor, dar și a specialiștilor din concursurile unde participam”, a mai declarat Vlăduța Lupău, potrivit sursei mai sus-menționate.

citește și...