Vlăduța Lupău are coronavirus. ”Am luat decizia de a merge și a mă testa, iar răspunsul, din păcate, a fost unul pozitiv”

30.10.2020, 10:18
Vlăduța Lupău are coronavirus. ”Am luat decizia de a merge și a mă testa, iar răspunsul, din păcate, a fost unul pozitiv”
Vlăduța Lupău are coronavirus. ”Am luat decizia de a merge și a mă testa, iar răspunsul, din păcate, a fost unul pozitiv”

Cântăreața Vlăduța Lupău a fost testată pozitiv cu coronavirus. Artista are o formă ușoară a bolii.

Interpreta de muzică populară Vlăduța Lupău a dezvăluit pe Instagram că a făcut COVID-19. Artista a explicat că starea ei de sănătate este bună.

„Dragii mei… vreau să vă spun că în urmă cu câteva zile am avut simptome specifice unei răceli, ca atare am luat decizia de a merge și a mă testa, iar răspunsul, din păcate, a fost unul pozitiv. Ei bine, momentan pot să spun că fac parte dintre cei care au contractat acest virus având forme ușoare, care sper să rămână așa. Timp de 14 zile, așa cum este protocolul, voi sta în izolare. Cu siguranță, întrebarea voastră, la fel ca și a mea, este «De unde am contractat virusul?»… nu știu nici eu, mai ales că nici nu am fost prezentă la niciun eveniment de când s-au interzis pe plan național. Vă îndemn pe toți cei care credeți că aveți simptome de răceală să vă faceți testul cât mai rapid, pentru a nu răspândi mai departe acest virus. Vă doresc sănătate multă tuturor și să ne vedem cu bine”, a anunțat Vlăduța Lupău, citată de protv.ro.

Număr record de infectări cu coronavirus în ultima zi

Țara noastră a înregistrat joi, 29 octombrie 2020,  cel mai grav bilanț zilnic de coronavirus: 6.481 de cazuri raportate în ultimele 24 de ore. Bilanțul total al cazurilor de COVID-19 raportate de la începutul pandemiei este de 229.040. În ultima zi s-au înregistrat alte 83 de decese. Până joi, au decedat 6.764 de persoane diagnosticate cu COVID-19, relatează Hotnews.ro.

În unitățile sanitare de profil, numărul total de persoane internate cu COVID-19 este de 10.975. Dintre acestea, 868 sunt internate la ATI. Până la această dată, la nivel național, au fost prelucrate 3.169.978 teste pentru coronavirus. Dintre acestea, 36.169 au fost efectuate în ultimele 24 de ore,

Pe teritoriul României, 27.834 de persoane confirmate cu infecție cu noul coronavirus sunt în izolare la domiciliu, iar 10.602 persoane se află în izolare instituționalizată. De asemenea, 52.185 de persoane se află în carantină la domiciliu, iar în carantină instituționalizată se află 51 de persoane. De le debutul pandemiei, 163.852 de pacienți au fost declarați vindecați.

citește și...